Völkl

Völkl ble grunnlagt på 1700-tallet av Georg Völkl, og produserte opprinnelig vogner, båter og sleder. I 1923 ble den første alpinskien utviklet og serieproduksjon startet noen år senere. Selv i dag produserer Völkl sine ski i Straubing, Bayern. Som et resultat er selskapet ikke bare nær fjellet, men viser også ansvarsfølelse og lover sine kunder tysk kvalitet og tradisjon.
I dag er Völkl en av de ledende produsentene av ski. Den er spesielt til stede i racingsektoren, som har vunnet mange verdenscupsuksesser og olympiske medaljer. Men Völkl er også veldig sterk off-piste. Et bredt utvalg av tur- og freerideski gleder alle de som liker å tilbringe vinteren i pudder. Takket være nært samarbeid med toppidrettsutøvere fra racingsektoren, samt frikjørere, utvikles og optimaliseres teknologier og innovasjoner kontinuerlig.
Produktutvalget inkluderer ski fra alle grener av vintersport. I tillegg kompletterer skistaver, turskinn, ryggsekker og vesker utstyret til denne sporten. Merkets spesialitet er racingskiene, for ikke bare verdenscuputøvere skinner med Racetiger-serien! Med et bredt spekter av radier, bredder og teknologier tilbyr produsenten enhver sporty skiløper den rette skien for bakken. Du kan selvfølgelig også forvente høy kvalitet fra Völkls freeride-, freestyle-, touring- og allmountainski.

Handlekurv