Hjem » Tursekker for kvinner

Tursekker for kvinner

Er du kvinne og på jakt etter den perfekte ryggsekken? Da trenger du i grunn ikke se spesielt lenger enn til Osprey.

I hele 25 år har de hatt fokus på å gi kvinnene en like bra og tilpasset passform på sekkene, slik de fleste sekker generelt sett er tilpasset menn.

SE FLERE SEKKER FRA OSPREY HER

Selv om man liker å tenke på at alle er like, er det ikke vanskelig å skjønne at kvinnens kropp er bygget annerledes enn menn. I klesindustrien finner du klær tilpasset en kvinnes anatomi og en manns anatomi. Hvorfor skulle du ikke finne det når du skal kjøpe deg sekk også?

Kvinnens kropp har naturligvis andre former, gjerne kortere rykk og smalere skuldre. Sekkene fra Osprey som er spesielt tilpasset kvinner, har derfor kortere overkroppslengde, smalere skulderbredde, ergonomisk utformet sele og spesifikt designet hoftebelte.

Vi mener at en sekk skal sitte svært godt til din rygg. Når du bærer den over lengre tid i forbindelse med tur, løping, jobb, skole, hverdag , pendling, fjellturer eller vandringer så skjønner du hvorfor det er viktig at sekken du bærer sitter godt på. Det gjør faktisk den store forskjellen. Sitter sekken bra kan du slippe unna skader som feil passform kan gi, og ikke minst; du kan gjerne yte mer!

SE ALLE TURSEKKENE TIL JENTER HER

Handlekurv