Hjem » Tursekker for barn og junior

Tursekker for barn og junior

Vi ønsker å inspirere unge mennesker til å nyte friluftslivet

Vi ønsker å inspirere unge mennesker til å nyte friluftslivet, og Osprey sin ryggsekkserie for barn og junior er måten å gjøre dette på. Vi vet at ved å gi barn den samme graden av funksjon og passform som hos de voksne motstykkene, er det ingenting som vil kunne stoppe eventyrene deres både på- og utenom turstiene.

OSPREY TALON: De ikoniske Talon-sekkene er laget for komfort og allsidighet, og har en uovertruffen ytelse. Talon er en turryggsekk som føler seg som hjemme, uansett hvor du er og hva du gjør.

OSPREY TEMPEST: Jenteversjonen av Talon

OSPREY ACE: Ace egner seg til lange dagsturer, overnattingsturer og til og med en helg med turer fra hytte til hytte. Denne lette ryggsekken har alle nødvendige funksjoner, og kan måle seg med hvilken som helst av Osprey-sekkene i voksenstørrelse. Vi vet hvor fort barn blir til tenåringer, så vi har utstyrt Ace med en ekstremt regulerbar rygglengde og hoftebelte av typen Fit-on-the-Fly™.

OSPREY JET: Vi har som mål å inspirere de unge til å bli ihuga friluftsmennesker, og Jet er vår måte å bidra til dette på. Vi vet at når barn får en sekk med samme gode passform og funksjoner som de voksne har, er eventyrlysten deres grenseløs. Med Jet har barnet ditt en dagssekk med alle nødvendige funksjoner som kan måle seg med Osprey-sekker i voksenstørrelse.

SE ALLE TURSEKKER TIL BARN / JUNIOR

Handlekurv