Hjem » Raske briller fra Bliz

Raske briller fra Bliz

Vår butikk på Fjøsanger har fått inn de populære sportsbrillene fra Bliz. Kjøp på nett eller klikk&hent for å sikre deg din brille i dag!

Bliz Active er det sporty varemerket i Bliz familien. Bliz Active har et veldig godt og positivt omdømme i segmentet av tekniske sportsbriller, goggles og hjelmer. Merket har siden etableringen i 2007 vokst eksponentielt, og har tatt viktige markedsandeler i Norge, men også i de andre nordiske landene og på det globale markedet.

Bliz Active kolleksjonen består i hovedsak av tekniske sportsbriller tilpasset mange forskjellige idretter og ansiktstyper. Flere modeller favner bredt og er derfor egnet for flere idretter, noe som gjør brillene svært attraktive for folk som lever en sunn og sporty livsstil. Sporter vi fokuserer på er hovedsakelig langrenn, sykling og løping.

Vårens nyheter fra Bliz

Endelig er vårens nyheter fra Bliz tilgjengelig på vår avdeling på Fjøsanger, samt i vår nettbutikk. I vår nettbutikk får du rask levering og gratis frakt på ordrer over 1300,- (gjelder ikke ski/staver).

Handlekurv