Hjem » Pro by Swix – hva er forskjellen?

Pro by Swix – hva er forskjellen?

Hva er Pro by Swix og hva er forskjellen på produktene? Lær mer her..

Pro by Swix: Forskjellen på Perfomance Speed og High Speed

Swix lanserer ny skismøring for alle nivåer: Fra turgåeren til konkurranseløperen i eliteklassen. Nå skal du lære hvilke av disse produktene som passer ditt behov.

Pro by Swix er er en ny serie med fluorfrie glidere. Produktene er nedbrytbare og helt uten giftge stoffer.

Vi er sikre på at du vil finne produktene som er tilpasset ditt behov, enten du konkurrerer på det høyeste nivået eller om skal nyte de fine naturopplevelsene med ski under beina.

PS: Performance Speed
Tur- og treningsvoks

PS-glideren er utviklet for de gode tur- og treningsopplevelsene. Den lave prisen, kombinert med dens høye kvalitet, gjør at PS-voksen egner seg for grunnpreparering og vedlikehold av ski og snowboard.

Alle produktene i PS-serien er glidere som påføres med smørejern.

HS: High Speed
Til juniorløperen og mosjonisten

[/vc_column_text][vc_column_text]HS-serien finnes som både varmvoks og flytende produkter.

På steg to finner du «High Speed». Denne serien er utviklet for yngre konkurranseløpere og den ambisiøse mosjonisten som liker effektive løsninger.

Både varmvoksen og de flytende gliderne har høy ytelse og god slitestyrke. Dette gjør de til et godt og rimelig alternativ til både konkurranse og trening.

Gliderne smeltes på med smørejern.

HS flytende glider er så enkel å bruke at alle kan få et godt resultat uten å ha en egen smørebod eller masse ekstrautstyr. Glider på spray er et populært valg for turgåere.

TS: Top Speed
For konkurranser på øverste nivå

TS-linjen består av høyytelses konkurranseglider for eliteutøveren. De kommer i tre forskjellige produkter:
Sort varmvoks, flytende glider og pulver.

TS-sort består av fem forskjellige glidere laget for omdannet og møkket snø. De strekker seg fra kaldt til varmt føre. Denne varmvoksen har meget bra glidegenskaper som holder smuss og skitt borte fra skiene.

TS-Pulver består av tre produkter, TSP 6,7 og 8. Helt nyutviklet konsept og med helt nye råvarer utviklet kun for Swix. Disse gir fantastisk glid og meget god slitestyrke. TSP legges med smørejern.

TS-Liquid er en flytende glider som kommer i fire forskjellige produkter etter ulikt føre. Denne glideren kan brukes alene for å få bedre ski eller som topping over andre glidere i Pro by Swix-systemet.

Glideren legges med rotofleece for best mulig resultat.

TS-pulver kommer i tre ulike produkter: TSP 6,7 og 8.

Dette er et helt nyutviklet produkt. Det inneholder råvarer som er utviklet kun for Swix. Pulveret i TS-serien gir en fantastisk glid og har meget god slitestyrke

Handlekurv