Hjem » Nyheten Osprey UNLTD

Nyheten Osprey UNLTD

Nyheten Osprey UNLTD – med ny teknologi leveres framtidens sekker!

Etter nesten 50 år med innovasjon beveger Osprey seg forbi tradisjonelle produksjonsteknologier for å gi deg en suveren ryggsekkopplevelsen som markerer en ny tidsalder for design og teknologi.

Velkommen til Osprey UNLTD!

STØTTE MED STRUKTUR

En ramme i rustfritt høykarbonstål og et vakuumformet rammeverk i polykarbonat holder lasten på plass.

18 LITER EKSTRA BÆREMULIGHETER

Et avtakbart topplokk på 8 liter kan gjøres om til en fullstendig funksjonell 18 liters dagssekk. Førsteklasses regntrekk og tilpasset transporttrekk inkludert.

SPESIALDESIGNET NETTINGSTRUKTUR

Tre lag og soner med motstand som tilbyr unik støtte og komfort.

SUVEREN VENTILASJON

Et 3D-printet Fitscape-segment i korsryggen med Carbon DLS-teknologi gir overlegen ventilasjon, finjustert støtte og sklisikkert grep

FINJUSTERT PASSFORM

AutoLift-system som justerer lengden på remmene automatisk, og et Fit-on-the-Fly hoftebelte som kan finjusteres underveis.

STRUKTUR

Den koffertlignende utformingen gir struktur og forbedret kompresjon, mens en ramme i anodisert 7075-aluminium tilbyr overlegen ytelse.

FØRSTEKLASSES MATERIALER

Laget av avanserte stoffer, inkludert medfølgende førsteklasses regntrekk og tilpasset AirPorter-transporttrekk. Topplokket kan gjøres om til en funksjonell hoftesekk.

SPESIALDESIGNET NETTINGSTRUKTUR

Tre lag og soner med motstand som tilbyr unik støtte og komfort.

FINJUSTERT STØTTE

Et 3D-printet Fitscape-segment i korsryggen med Carbon DLS-teknologi gir overlegen ventilasjon, finjustert støtte og sklisikkert grep.

AUTOMATISK JUSTERING

Med et innovativt AutoLift-system som justerer lengden på remmene automatisk, og et Fit-on-the-Fly hoftebelte som kan finjusteres underveis.

Handlekurv