Hjem » Nyheten Hoka Challenger 7 GTX

Nyheten Hoka Challenger 7 GTX

Nyheten Hoka Challenger 7 GTX med pustende GORE TEX INVISIBLE FIT er nå tilgjengelig hos Platou Sport!

Vi er stolte av å presentere nyheten Hoka Challenger 7 GTX! Challenger 7 GTX, en superlett og pustende GORE TEX INVISIBLE FIT membran som vil holde deg tørr på beina! Fra by til marka og over lette fjellterreng – Challenger 7 GTX er med!

Hva er nytt?
Kort fortalt: Mer demping, lavere vekt og med GORE TEX invisible fit! En klassiker er blitt ENDA BEDRE!

Om Hoka
Hoka er et populært merke for løpesko og fottøy som er kjent for sin unike design og høye støtdemping. Hoka-skoene er utviklet med tanke på å gi løpere og andre idrettsutøvere en behagelig og beskyttende opplevelse under trening og konkurranser. Skoene har en spesiell såleteknologi som gir ekstra støtdemping og bidrar til å redusere belastningen på ledd og muskler. Dette gjør Hoka-skoene ideelle for løpere som ønsker å løpe lange distanser eller som trenger ekstra komfort og støtte. Merket tilbyr også et bredt utvalg av skomodeller som passer til ulike typer terreng og løpestiler. Hoka har raskt blitt en favoritt blant løpere over hele verden på grunn av sin gode kvalitet, komfort og innovative design.

Challenger 7 GTX

Trives du best utendørs, og beveger deg på forskjellig underlag gjennom gå- eller løpeturen er dette fortsatt vår beste allround-modell. Med økt dempevolum i en enda lettere innpakning vil Challenger 7 GTX fortsette å være en favoritt blant mange.

Mellomsålen i nye Challenger 7 GTX er et CMEVA skum som gir en myk følelse samtidig som skoen er stabil og beskytter godt mot underlaget. Kombinert med en livligere og mer responsiv følelse er dette en sko som takler det aller meste.

Masse god demping til det harde underlaget og 4mm knaster der hvor det er mer ulendt og sleipt. Knastene er også svært strategisk plassert i grupper for å gjøre jobben i terrenget, men samtidig gjøre minst mulig ut av seg på veien. Genialt!

Overdelen er et solid to-lags mesh med ekstra polstring rundt tåboksen. Ny hælkappe-teknologi med en komfortabel anatomisk akilles konstruksjon. GORE-TEX INVISIBLE FIT med resirkulerte materialer er en fantastisk oppdatering på denne versjonen. INVISIBLE FIT teknologien er et membran sydd direkte inn i resten av overdelen. Dette gjør skoen lettere, får en bedre passform og man unngår det ekstra laget med overdel som ofte kan gjøre at vannet samler seg mellom mesh og membran.

Er den faste runden fra ytterdøra både på hardt, mykt og sleipt underlag. Sommer som vinter, i sludd eller regn. No worries, Challenger 7 GTX fikser det! 

Handlekurv