Hjem » Gå en lys vinter i møte…

Gå en lys vinter i møte…

Det har skjedd mye på hodelyktfronten de siste årene og utvalget er stort. Det er derfor lett å bli «blendet» av gode spesifikasjoner. Det viktigste er hvordan lykten faktisk fungerer i praksis.

Det har skjedd mye på hodelyktfronten de siste årene og utvalget er stort. Det er derfor lett å bli «blendet» av gode spesifikasjoner. Det viktigste er hvordan lykten faktisk fungerer i praksis. Vi har testet Silvas hodelykter og vår konklusjon er at de er blant de beste i klassen. Det handler om formen på lyskjeglen, fargen på lyset, batterilevetid, brukervennlighet osv. Alle modellene vi selger har Silvas Intelligent Light som er en unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et nært fl omlys. Denne tilpasningen av lyset resulterer i  mindre bevegelse av hodet og gir en lyskjegle som fungerer godt ute – både i sommernatten, høstmørket eller på ski en vinterkveld!

Silva Trail Speed 5R 1200 lm
Det første som nok slår deg er hvordan en så liten, lett og kompakt lykt kan gi så mye lys. Den passer derfor perfekt for deg som beveger deg raskt i mørket i ulendt terreng – eller rett og slett bare vil ha ekstra mye lys. Lysmengden kan justeres fra 80 til 1200 lumens. Stor av / på-knapp, enkel å bruke med hansker. Totalvekten på hodelykt og batteri er bare 178 g. Leveres med kompakt og lett oppladbart 2.0 Ah Li-Ion batteri som lades ved hjelp av USB. Vannbestandig IPX5.

Silva Cross Trail 5R 500 lm
Minner om storebroren over Trail Speed 5R. Lykten leveres med samme batteripakke, men har en litt mindre lysmengde. Men til gjengjeld har den en lavere pris og lengre batteritid. Og når alt kommer til alt – gjør 500 lumens jobben mer enn godt nok i de fl este tilfeller. Totalvekten på hodelykt og batteri er 180 g. Leveres med kompakt og lett oppladbart 2.0 Ah Li-Ion batteri som lades ved hjelp av USB. Vannbestandig IPX5.

Silva Hunter 350 lm
Perfekt til et aktivt friluftsliv med en lysmengde og tilleggsfunksjoner som fungerer for de fleste. Lykten har både fjernlys og nærlys. Den kan også settes i rødlysmodus – dette bedrer mørkesynet ditt og er mer behagelig. Det er også mulighet for å aktivere strobelys. Totalvekten på hodelykt og batteri er bare 88 g. Leveres med 3xAAA batterier. Vannbestandig IPX7.

Handlekurv