Hjem » VJ Irock 3 – favoritt terrengløpesko!

VJ Irock 3 – favoritt terrengløpesko!

VJ Irock 3 er en super lettvektsko fra VJ for sti og terrengløping. Årets utgave av denne bestselgeren kommer i nytt design, men med det samme unike grepet som den har blitt kjent for.

 

Favoritten er tilbake i versjon nummer 3!

VJ Irock har med sitt svært gode grep samt gode kombinasjon av kontakt med underlaget og smidighet fått mange tilhengere. 3dje utgaven har fått en oppgradering i overdelen, men ellers beholdt suksessformelen i mellomsåle og yttersåle.

VJ Irock har lenge vært den mest aggressive VJ-skoen uten metallpinner for mykere forhold. Dens spesielt utviklet konfigurasjonen gir optimalt grep når det er glatt, men likevel kaster løse rester som ellers kunne blitt festet. VJs signatur Butylgummi perfeksjonerer yttersålen og gir Irock det verdensberømte grepet det er kjent for. Schoeller®-Keprotec®-overdelen med Kevlar-fibre er utrolig slitesterk og beskyttende med Fitlock-systemet som gir ekstra beskyttelse og en personlig passform rundt fotbuen

Irock har en viktig forsterkning inne i sålen som sikrer mot gjennomhulling av kvister man tråkker på. Lav dropp sikrer ekstra god kontakt og kontroll med underlaget. Dette er en fantastisk terrengsko med ekstra godt grep på vått fjell og glatte, harde underlag.

Nå i tredje generasjon inkluderer oppdateringer forbedret tåbeskyttelse, lettere Fitlock-system og forbedrede blonder.

Med sin presisjonspassform og fantastiske grep har Irock lenge vært en orienteringsfavoritt, men har de siste årene vist sin klasse i alt fra hinderløpsløp til det mest tekniske av skyraces.

Med tanke på ytelse er denne skoen best egnet for kortere til mellomdistanser i mykere terreng og er i en klasse for seg selv fra snødekte nedstigninger til gjørmete stier.

SCHOELLER KEPROTEC®

Aramidfibre i stoffet gjør skoen utrolig slitesterk og gir utmerket beskyttelse

FITLOCK

Innovativt system designet for å forbedre skoenes passform, slik at den føles som en del av kroppen din. Integrert med snøringen, strammer Fitlock-systemet skoen på innsiden og under buen på foten.

ANDRE VJ SPORT MODELLER

Handlekurv