Hjem » Etter 15 år slutter han som daglig leder for Platou Sport

Etter 15 år slutter han som daglig leder for Platou Sport

Brede Birkeland overtok som daglig leder etter Henrik Stoud Platou i 2004 og senere overtok han også eierskapet i Platou Sport AS.

Brede Birkeland overtok som daglig leder etter Henrik Stoud Platou i 2004 og senere overtok han også eierskapet i Platou Sport AS. Nå overlater han stafettpinnen videre til sin medeier og bror Bjarte Birkeland, som har jobbet med økonomi og administrasjon i Platou siden 2011. Brede vil fremover jobbe mer «behind the scenes» og i hovedsak med Platous satsing på netthandel. Han fortsetter som aktiv eier og styreleder i Platou Sport AS.

Om Platou Sport:
«Platou Sport er en av de eldste sportsforretningene i landet, etablert i Bergen i 1918 av Henrik Platou. I dag har vi butikker i Bergen, Ålesund, Molde, Sandnes, Madla, Fjøsanger, Oslo og på nett, med en samlet brutto omsetning på ca 160 millioner og rundt hundre ansatt. Vi representerer den kompetansegivende delen av sportsbransjen for å bedrive et enkelt, allsidig og naturvennlig friluftsliv. Platou ønsker å være bindeleddet mellom bevisste kunder og ansvarlige produsenter.

Handlekurv