Hjem » Bedriftstilbud på skiservice

Bedriftstilbud på skiservice

Hos Platou Fjøsanger tilbyr vi nå avtale om skiservice til bedrifter og bedriftsidrettslag.

Vi henter og leverer i Bergen

Det nærmer seg en ny vinter og hva er vel bedre enn å starte skisesongen med nypreparerte ski. Nå kan vi tilby egne priser på skiservice for bedrifter og bedriftsidrettslag ved samlet levering/henting av ski. Innenfor Bergen Kommune kan vi hente/levere ski kostnadsfritt. Tilbudet forutsetter minimum 10 par ski.

Ved samlet fakturering til bedrift/bedriftsidrettslag er prisene pr skipar;

  • Alpinski – full overhaling – planslip, struktur og kantslip. Maskinvoks og polering. Kr 400,- eks mva.
  • Langrennski – planslip og struktur. Maskinvoks og polering. Kr 350,- eks mva.

Arrangerer bedriften «skidag i lunsjen» håndterer vi mottak, merking av ski og utlevering hos din bedrift (gjelder innenfor Bergen Kommune). I de tilfeller hvor det ikke ønskes samlet fakturering, kan hver enkelt betale med Vipps ved innlevering. Alpinski kr 500,- og langrennski kr 450,- Mrk: Er stålkanter og belegg veldig skadet og ujevn tillegges prisen kr 150,-/200,- Ski som må renses for klister/festevoks + kr 100,- Dette avgjøres på forhånd ved innlevering.

Så er du sjef, eier, eller ansatt og ønsker at dine kollegaer skal starte skisesongen med god glid! Ta kontakt med Roger Ravnan hos Platou Fjøsanger på roger@platousport.com eller mob 918 93 747 for nærmere avtale.

Wintersteiger Scout SDP helautomatisk slipemaskin

Her kan du lese mer om skiservice

Hos Platou Fjøsanger har vi en helautomatisk steinslipemaskin fra Wintersteiger, en Scout SDP. Dette er en avansert sak som plansliper og setter struktur, samtidig som kantene slipes og poleres.  Maskinen har ikke bare høyere kapasitet sammenlignet med en manuell maskin, men den gir også et langt bedre resultat. Ved hjelp av høy presisjon og avansert datateknologi kan vi nå tilby skiservice i øverste klasse. Hver gang! Og i mange tilfeller blir skiene bedre enn de var da de forlot fabrikken i sin tid. Altså ikke bare god som ny, men ofte bedre… Vi har lang erfaring med skiservice og steinsliping av ski. Tidlig på 90-tallet fikk vi vår første maskin fra Wintersteiger. Det handler selvfølgelig også om godt håndverk og erfaring, men dagens teknologi er også avgjørende. Nå kan vi altså tilby noe av det råeste innen skiservice.

Hvorfor skiservice?

Så sant man ikke driver med konkurranse og kjører mot stoppeklokken, er det korte svaret; økt skiglede. Når ski brukes forringes skiens egenskapene gradvis. Derfor er det viktig at ski vedlikeholdes jevnlig før du kommer til punktet hvor du kjenner at både gli- og svingegenskapene ikke henger helt med. Vår påstand er klar. En litt «rimelig», men godt vedlikeholdt ski, yter langt bedre enn en dyrere/bedre ski som ikke har fått den «pleien» den burde underveis.

Når er det tid for skiservice?

I hovedsak er det følgende man bør sjekke:

  1. Er sålen plan? Enkelt forklart betyr dette at sålen ikke er høyere eller lavere enn stålkantene. Ved hjelp av en stålsikle eller lite rettholt kan man selv sjekke dette. Setter man den på tvers av sålen vil man se en spalte av lys der sålen ikke er plan.
  2. Hvordan er tilstanden til belegget? Hvis belegget har fått et grålig skjær på grunn av oksidering må dette fjernes ved sliping. Da kommer «frisk» ny såle frem som gir bedre voksopptak og gli. Mange ski har i dag grafitt-belegg. Det vil si svart såle. Da ser man litt enklere om sålen er oksidert eller «brent» langs kantene. Ofte kan sålen føles tørr og «hårete». Små riper som går i fartsretningen er ikke så farlig, men dypere riper må utbedres. Belegget må også ha struktur (som mønster på et bildekk) for å at skiene skal gli og svinge lett og ikke «suge» seg til snøen. .
  3. Kantene skarpe? Kantene trenger ikke være «sylskarpe» for at du skal få et godt feste på hardt underlag. Det viktigste er at kantene er jevne. Dette kan du sjekke ved å dra neglen på langs etter kanten for å kjenne etter ujevnheter.

Disse punktene er avgjørende for at skiene dine skal kunne yte maksimalt.

  • En plan såle gjør skien enklere å svinge og mer forutsigbar.
  • Jevne skarpe kanter sørger for godt kantgrep.
  • Et ny vokset og mettet belegg med riktig struktur gir ikke bare bedre gli – skien svinger også enklere.

Vi tilpasser både struktur, oppsett av kanter og hvilken type glider/voks som passer dine ski og dine preferanser!

Handlekurv