Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet informasjon om det spørsmålene vi som oftest får i vår kundeservicedesk. Om du ikke finner svaret ditt her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Beklager, vi selger ikke gavekort på nett. Gavekort selges kun i våre fysiske butikker, og kan dessverre heller ikke brukes i nettbutikken.

Beklager, men gavekort kan kun brukes i våre fysiske butikker.

Platou sender automatisk ut ordrebekreftelse når du legger inn en ordre. Om du ikke mottar denne innen 20 min etter fullført ordre er det svært stor sannsynlighet for at den er fanget i ditt spam-filter.

Andre feilkilder kan være at du har lagt inn feil epost adresse. Om du ikke har mottatt ordrebekreftelse etter 20 min OG har sjekket ditt spam-filter, så ta kontakt med oss på kundeservice så skal vi hjelpe deg.

Slik sjekker du ditt spam-filter.

Dersom varen(e) du har bestilt via nettbutikken ikke skulle passe eller at du rett og slett har ombestemt deg, har du anledning til å returnere varen til oss innen 14 dager etter du hentet pakken på posten. Hvis du ikke klarer å få pakken levert hos oss innen 14 dager etter at du hentet denne på posten MÅ du sendes oss en epost (nettbutikk@platousport.com) med ordrenummeret og at du ønsker å benytte deg av angreretten.

For å kunne returnere / bytte ett produkt må følgende være oppfylt:

  • Alle merkelapper være på
  • Varen(e) må være ubrukt
  • Originalemballasjen må være intakt
  • Alt tilbehør må medfølge
  • Det må ikke teipes, skrives eller lignende på originalemballasjen

Du kan levere nettretur i våre fysiske butikker, eller sendes tilbake til oss (Du kan kjøpe returfrakt etikett av oss).

Les mer om bytte / reklamasjon / angrerett her!

Varer kjøpt i butikk

Ved reklamasjon på varer kjøpt i butikk – ta direkte kontakt med butikken du kjøpte varen i. Det beste er å ta med varen, samt kjøpsbevis, inn til butikken, så våre dyktige medarbeidere kan vurdere reklamasjonen. Sekundært kan du sende en epost eller ringe direkte til butikken. Kontaktinfo til våre butikker finner du her.
Kjøpsbevis må framvises ved reklamasjon.

Varer kjøpt i nettbutikk

Ved reklamasjon på varer kjøpt i nettbutikk – anbefaler vi også ett besøk i en av våre fysiske butikker for at våre medarbeidere kan vurdere reklamasjonen. Husk å ta med kjøpsbevis.
Om du ikke har anledning til å oppsøke en av våre fysiske butikker, så tar du kontakt med vårt kundeservice senter på nettbutikk@platousport.com. Husk å ta med ordrenummer slik at vi kan finne ditt kjøpsbevis. Send med bilder av reklamasjonen.

Les mer om reklamasjon her.

Når du handler på Platou Sport sin nettbutikk kan du både bytte varer i fysiske butikker, samt levere fra deg retur (angrerett) her. Ved bytte av varer bestilt på nett vil overskytende beløp enten betales i kassen eller mottas som tilgodelapp. Ved retur (angrerett) vil varen mottas i butikk, men tilbakebetaling vil skje gjennom nett. Husk angrerettskjema med påfylt ordrenummer og kjøpskvittering (ordrebekreftelse/faktura) som beviser kjøpet. Ved angrerett er det nettbutikken som tar stilling til tidsfrister, og ikke butikken.

Les mer om bytte / reklamasjon / angrerett her!

Nå du benytter deg av angrerett og ønsker å sende tilbake varene, så sender du varene tilbake til:

Platou Sport AS
v/ NETTBUTIKK
Småstrandgaten 8
5014 BERGEN

Husk at du kan kjøpe returlapp av oss!

Les mer om bytte / reklamasjon / angrerett her!

I stedet for å presse kunder til å kjøpe unødvendig utstyr for å få det hele litt rimeligere, velger vi å sett ned prisen på alle skivarer. Hos oss må du ikke kjøpe dyre pakker for å lav pris, her får du den rimeligste prisen allerede fra første vare!

Vil tilby med andre ord ikke pakkepris, vi har Platou pris! Varen er allerede satt ned og merket med rødt.

Les mer om «Platou pris»

Platou nettbutikk har frakt på 99 kroner, mens du får det gratis på alle ordrer over 1300,-Dette gjelder dog ikke ski og staver, som har en frakt på 200 kroner.

Ja, vi sender til Svalbard. Vi har derimot ikke noe automatisk avtrekk for MVA. Legg inn ordren som normalt, send oss en epost, så gjør vi dette manuelt i etterkant.

NB! For ordrer til Svalbard vil det tilkomme Posten Norge sitt Svalbard-gebyr som for øyeblikket er på 263 kroner. Dette kan endres etter Posten sine egne takster uten at det oppdateres her. For mer informasjon se posten.no sine nettsider.

Om du skulle oppdage skade på ytre forpakning så må du gi beskjed på ditt lokale postkontor med en gang. Her fyller du ut ett skjema og så kontakter posten oss for utfyllende informasjon. Det er viktig for oss at dette gjøres for at Posten Norge skal erstatte verdien på varen.

Vi bruker Posten/Bring som vår fraktleverandør, og sender alle pakkene med sporing. Dette for at du som kunde skal få full oversikt over hvor pakken er til enhver tid. Sporingsnummeret kommer på egen epost fra oss, og med dette nummeret kan du spore forsendelsen på Posten sine nettsider.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta en liten stund fra du mottar sporingsnummeret til dette blir aktivert, grunnet scanningspunkt hos Posten/Bring.

Vi ønsker å sende deg varene så snart som det er mulig, og såfremt ordren kommer inn tidlig nok – sender vi samme dag. Posten henter hos oss mandag til fredag og vi skal gjøre vårt for at pakkene kommer raskest mulig ut fra oss. Posten sine fraktdager kommer utenom, og sendetiden kommer an på hvor i landet du bor.

Når det gjelder ski/montering må det regnes monteringstid utenom frakttiden. Om binding og ski ligger på forskjellig lager må det regnes transporttid mellom lagre og skiverksted.

Monteringstid hos skiverksted er vanskelig å fastsette tid på, da arbeidsmengden og travelheten på skiverksted varier.

I noen perioder er det veldig stor pågang og din pakke kan ta lengre tid. Dette kan skyldes mange ordrer hos oss (store kampanjeperioder) eller spesielle perioder hos posten/bring (f.eks juletider).

Om du ønsker å hente i butikk, benytter du Klikk & hent. Det er ikke mulig å hente nettordrer i butikk.

Når du kjøper ski og binding hos Platou så monterer vi bindingen for deg gratis. Om du har andre henvendelser angående montering eller reparasjoner, ta direkte kontakt med våre butikker.

Du kan velge å sende tilbake retur til oss pr. post eller levere denne gratis i en av våre butikker. Ved angrerett / bytte betaler du porto tilbake til oss selv.

Om du velger å sende tilbake til oss kan du kjøpe returetikett av oss, framfor å kjøpe dyrere Norgespakke løsning hos Posten.no.

Husk alltid å sende pakker med sporing!

Les mer om bytte / reklamasjon / angrerett her!

Beklager, vi matcher ikke priser.

Det er Klarna som tar seg av tilbakebetalingene og de betaler tilbake til samme sted som pengene kom fra (kort, bankkonto etc). Vi i Platou Sport sitter ikke på denne informasjonen og har ikke anledning til å spørre Klarna om dette heller (pga personvern). Har du spørsmål vedrørende tilbakebetalingen må du kontakte klarna på www.klarna.no

Vi i Platou sport fører returer fortløpende, men i travle perioder kan det ta litt lengre tid. Vi behandler uansett alle returer innen 14 dager.

Handlekurv