Bytte og retur

Dersom varen(e) du har bestilt ikke skulle passe eller at du rett og slett har ombestemt deg, har du anledning til å returnere varen til oss innen 14 dager etter du hentet pakken på posten.

Rask retur? – Lever din retur direkte en av våre 6 butikker!

Raskt bytte? – Bestill ny vare i ny ordre og send gamle varen som angrerett!

Dette gjelder kun for nettordrer. Det er ikke angrerett for varer kjøpt i fysisk butikk. For bytte av varer kjøpt i butikk, ta direkte kontakt med butikken hvor du kjøpte varene.

Hvis du ikke klarer å få pakken levert hos oss innen 14 dager etter at du hentet denne på posten MÅ du sendes oss en epost (nettbutikk@platousport.com) med ordrenummeret og at du ønsker å benytte deg av angreretten.

For at angreretten skal være gyldig MÅ returskjema være vedlagt, og ferdig utfylt med ordrenummer. Angrerett skjema ble sendt til deg sammen med ordrebekreftelsen, men du kan laste ned rett under her. Fyll ut hvilke produkter du returnerer, årsaken til det og hva du ønsker (retur, reklamasjon, bytte).

Regler for retur / bytte

For å kunne returnere / bytte ett produkt må følgende være oppfylt:

  • Alle merkelapper være på
  • Varen(e) må være ubrukt
  • Originalemballasjen må være intakt
  • Alt tilbehør må medfølge
  • Det må ikke teipes, skrives eller lignende på originalemballasjen

Om produktet er returnert i uforsvarlig stand og utenom regler nevnt over har vi rett til å nekte refusjon. Husk at vi skal selge varen på nytt og derfor er det viktig for oss at vi får tilbake varen slik den ble levert.

Du må selv dekke frakt for retur / bytte. Ved bytte dekker vi porto for tilbakesendelse av vare til deg. Du kan levere varene i en av våre fysiske butikker eller sende de til følgende adresse:

Platou Bergen
V/ Nettbutikk
Småstrandgaten 8
5014 Bergen

Kjøp returlapp

Vi tilbyr deg å kjøpe en digital returlapp som du kan skrive ut selv. Denne er billigere en en Norgespakke fra Posten. Denne vil bli tilsendt deg på epost. NB! Den må frigjøres manuelt, og tilsendes i våre åpningstider.

Bytte – prisforskjell

På grunn av Klarna sine sikkerhetstiltak for deg som forbruker, er det dessverre ikke anledning til å bytte til ett dyrere produkt. Da må du angre kjøpet og bestille på nytt.

Handlekurv