Msr

I 1969 dannet Seattle-ingeniør og livslang fjellklatrer Larry Penberthy Mountain Safety Research som et enmanns-korstog dedikert til å forbedre sikkerheten til klatreutstyr. Drivstoffet bak Larrys lidenskapelige brann var en enkel tro som fortsatt driver teamet vårt i dag: «»Ideen om bedre, sikrere, mer pålitelig utstyr er nøkkelen til å låse opp større eventyr.»»

Fra den oppfatningen utviklet det seg et banebrytende utendørsselskap hvis innovasjoner har revolusjonert måten folk opplever friluftsliv på over hele verden. I dag er vi et sammensveiset team som fortsatt er besatt av å designe det mest pålitelige, høyytelsesutstyret som er mulig, ved å bruke vår kunnskap om ingeniørvitenskap og vitenskap for å finne bedre løsninger på fjellets utfordringer.
Hos MSR er vi ingeniører, tenkere og lidenskapelige utendørsbrukere – hver med sterke perspektiver på hvordan et produkt skal fungere basert på våre egne erfaringer på de ville stedene vi elsker. Men samlet tror vi at innovative løsninger er avlet av utfordrende konvensjon, og at funksjonalitet, enkelhet og pålitelighet er de styrende elementene i varig design.

I dag er mange MSR-produkter fortsatt håndbygget på produksjonslinjer bare en etasje under der vi konsepter dem.

Handlekurv

Filtrer på pris

Filter på størrelse