Norrøna – premium friluftsprodukter

Norrøna er en svært så anerkjent norsk produsent av premium friluftsprodukter med hovedkontor i Norge. Selskapet ble grunnlagt i 1929 av Jørgen Jørgensen, og har siden den gang vært kjent for å lage høykvalitets produkter som er skreddersydd for å møte utfordrende vær- og klimaforhold.

Selskapets motto, «Welcome to nature» reflekterer deres lidenskap for friluftsliv og ønsket om å hjelpe folk med å utforske og nyte naturen på en trygg og komfortabel måte. Norrøna er stolte av sin norske arv og sin dedikasjon til kvalitet, bærekraft og funksjonalitet i alle sine produkter.

Norrøna er spesielt kjent for sitt sterke fokus på bærekraft og miljøvennlighet. De har en sterk forpliktelse til å produsere produkter med minimal miljøpåvirkning, og dette gjenspeiles i valget av materialer, produksjonsprosesser og emballasje. Selskapet har også et engasjement for etikk og samfunnsansvar, og arbeider for å sikre rettferdige arbeidsforhold i hele leverandørkjeden.

Norrønas produktsortiment inkluderer alt fra teknisk bekledning som jakker, bukser og undertøy, til utendørsutstyr som sekker, soveposer og telt. Deres produkter er designet for å tåle tøffe forhold, og er populære blant friluftsentusiaster, eventyrere og ekspedisjonsdeltakere over hele verden.

Reparasjon eller garanti?

Trykk på lenken for å komme til Norrøna for å registrere din reklamasjon / reparasjon: www.norrøna.com

Handlekurv