Hjem » Er du en av våre nye fjellentusiaster hos Platou Ålesund?

Er du en av våre nye fjellentusiaster hos Platou Ålesund?

Ledig deltidsstilling

Platou Ålesund er en høyprofilert sportsforretning med fokus på kvalitetsutstyr for tur, fjell og friluftsaktiviteter. Vi jakter etter deg som digger snø, fjellet og ski. Du trives også med å være i kontakt med andre spreking som liker fjellet. Selv om du liker best ski, er det positivt hvis du også behersker andre friluftsaktiviteter. Er du nevenyttig og nøyaktig kan du også regne med å hjelpe til på verksted med skimontering. Du er over 18 år og kan påregne å jobbe par kvelder i uken og annenhver lørdag. Du kan også jobbe full-tid i forbindelse med ferier,

Skriftlig søknad kan sendes på mail til alesund@platousport.com eller du kan komme innom butikken på Amfi Moa med søknad direkte til butikksjef. Kandidater blir vurdert forløpende og ansettelse er omgående. Så kan dette være en jobb for deg – ta kontakt snarest.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med butikksjef, Synnøve Humlen, på tlf 70 14 26 70

Platou Sport er en av de eldste sportsforretningene i landet, etablert i Bergen i 1918. I dag har vi butikker i Bergen, Ålesund, Molde, Sandnes, Madla, Fjøsanger og på nett. Platou representerer den kompetansegivende delen av sportsbransjen. Vi omsetter for ca. 100 millioner og har i dag rundt 70 ansatte.

Handlekurv