Hjem » Vårens nyheter fra Patagonia

Vårens nyheter fra Patagonia

Endelig er nyhetene fra Patagonia begynt å komme inn..

Patagonia er en ledende, amerikansk produsent av bekledning og utstyr til alt innen outdoor og lifestyle, surf og fluefiske.

Patagonia har siden 1985 gitt 1% av sin totale omsetning til miljøfremmende tiltak. Merket har følgende Mission Statement: “Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis” og dette gjennomsyrer alt Patagonia gjør. Patagonia jobber hardt og kontinuerlig for å forbedre og utvikle sin produksjon og dermed påføre minst mulig skade på planeten, og de inspirerer andre til å tenke i samme baner.

De bruker organisk bomull og resirkulert polyester og har Fair Trade-sertifisert mange av sine fabrikker (og flere kommer). Som Patagonia sier; “we are out to change the industry.”

Patagonia er mer enn “bare et klesmerke” – de har verdier som er dypt forankret hos alle som er så heldige å jobbe der.

Vårens nyheter 2023

Nå er vårens nyheter nå begynt å komme på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp direkte på nettbutikken eller klikk & hent i en av våre 6 butikker. I vår nettbutikk har vi rask levering & gratis frakt på ordrer over 1300,- (med unntak av ski/staver)

Handlekurv