Hjem » Torsdag 7. desember er det nattåpent i Bergen Sentrum

Torsdag 7. desember er det nattåpent i Bergen Sentrum

Nattåpent torsdag 7. desember i Bergen Sentrum

På denne tiden bugner butikken av varer – så nå har du mulighet til å starte julehandelen med ekstra godt utvalg og reduserte priser…

Vi reduserer i kjent stil prisen på både varegruppermerker og enkelt produkter…
 • 20% på alt av bekledning fra Arc’teryx, Patagonia, Rab, Mountain Equipment og Aclima30% på alle sekker fra Osprey 30% på alt ull fra Icebreaker
 • MRK: Denne gangen gjelder ikke tilbudene på nett – kun i butikk. Platou Fjøsanger holder ikke nattåpent, men tilbudene gjelder også der.

  Hestra Sheepski Mit
  Dette er en tidløs vinterfavoritt. Varm og komfortabel vott, håndsydd i myk og varm saueskinn. Mansjetten kan også brettes ned. Rett og slette en tidløs varm klassiker.
  699,- (995,-)

  Icebreaker Ski+ Light skistrømpe
  En lett, men varm skisokk i merinoull. Lett padding (cushion), pustende soner og anatomisk utformet høyre og venstre fot gir superbehagelig passform for lange dager på ski.
  249,- (329,-) 


  Mammut Barryvox skredpakke
  Vår bestselgende skredpakke som inneholder. skredsøker. UIAA-godkjent skredspade og søkestang. Obligatorisk på tur.
  Kun 3499,-

  Black Diamon Spot 400
  En kompakt men kraftig hodelykt. Med en vekt på kun 73 gram leverer den 400 lumen og en lyslengde på opptil 100 meter.
  349,- (549,-)


  Hestra Army Leather Heli Ski
  Hestra sitt flaggskip innen skihansker! Laget av vanntett og pustende 3-lags polyamidstoff. Impregnert geiteskinn på håndflaten og fingrene. Vi har den også som vott (Heli Ski Mit) til samme tilbudspris.
  1099,- (1550,-)

  Arc’teryx Atom jakke for dame
  Ny og revidert versjon av den tidligere Atom LT hettejakken. Fortsatt en vinner. Bruk den alene eller som mellomlag. Farge: Black Sapphire for dame.
  1999,- (2999,-)


  Swix smørepakning
  Praktisk turpakning med tre festevokser som dekker de fleste temperaturer. Flott gavepakning!
  Kun 249,-

  La Sportiva Ultra Raptor II GTX
  Vår trofaste bestselger som takler krevende terreng – når god demping og stabilitet er viktig. Den har en såle som gir feste selv på våte steiner og røtter. 
  Kun 1899,-


  Arc’teryx Venta hanske
  En luksushanske fra Arc’teryx… Trelags Windstopper® med innvedig fleecestoff. Sømløse fingertupper og tommel- og pekefingerfelt som kan brukes med berøringsskjerm.
  599,- (799,-)

  Moonlight Bright As Day 800
  Detter er en oppgradert modell fra den tidligere 700-modellen fra Moonlight. Like lett, men lyser nå enda bedre og med lengre batterikapasitet. En av våre klare favoritter til løping!
  1099,- (1499,-)


  Hoka Clifton Gore-Tex
  HOKA sin klare bestselger de siste årene kommer nå også med Gore-Tex. Perfekt for oss her vest…
  1699,- (2399,-)

  Icebreaker Hike+ 
  Medium tykk padding gir ekstra komfort, varme og slitestyrke. Innside i ullfrotté, og pustende soner for god ventilasjon. Sømløst tå- og hælparti forebygger gnagsår. 65% merinoull, 33% nylon og 2% lycra®
  199,- (299,-)


  Hestra Fjellvott
  En godbit for fjellfolket. Vanntett, slitesterk og med forsterkninger i håndflaten. Den er formsydd, med stramming rundt håndledd og enhåndstramming øverst. Leveres med uttagbart ullfor.
  649,- (895,-)


  Handlekurv