Hjem » Torsdag 15. juni – Nattåpent i Bergen Sentrum

Torsdag 15. juni – Nattåpent i Bergen Sentrum

Torsdag 15. juni er det nattåpent i Bergen Sentrum…

Torsdag 15. juni – Nattåpent i Bergen Sentrum

Tid for sommerens ByNatt– arrangement! Vi reduserer prisen både på varegrupper, merker og enkelt produkter… blant annet 150 par Hoka til kun 999,-

  • 20%  på bekledning fra Arc’teryx, Patagonia, Fjällräven, Rab og Peak Performance
  • 30% på Osprey sekker
  • 20% på Douchebags/Db 
  • 20% på alle telt
  • 20% på alt klatreutstyr
  • 20% på alle Hoka-modeller

Merk: Denne gangen gjelder ikke tilbudene på nett – kun i butikk. Platou Fjøsanger holder ikke nattåpent, men noen av tilbudene gjelder også der.


Se utvalgte tilbud under. Vi holdet åpent fra kl 10-23.

Hoka – kupp!

Vi har fått tak i et parti med 150 par Hoka til nattåpent som vi selger til kun 999,- Dette vet vil slå godt an blant nattåpent-shoppere. Det handler om modellene: Hoka Mach 5, som er en perfekt lett sko til både løping og hverdags. Hoka Torrent 2,  som er en rask terrengsko for deg som liker best å løpe i fjellet. Begge modellene i spreke kule farger både for dame og herre. Mrk: Gjelder kun hos Platou i Sentrum


Osprey Talon 11/Tempest 9
Kort fortalt er Osprey Talon og Tempest testvinneren som du kan bruke til det meste – enten du skal på tur, sykle, løpe eller til fritid. En soleklar favoritt i våre butikker!
Kun 849,- (1300,-)

Black Diamond Trekking Poles

I alpene bruker «alle» vandrestaver – gamle, unge og spreke. På lengre turer er vandrestaver avlastende på knær og hofter. Trail Back Trekking Poles er en av våre bestselgere. Vekt:484 gram. Mål:100-140 cm (62 cm)
Kun 699,- (1049,-)

Exped liggeunderlag
De beste liggeunderlagene kommer fra Exped. Dun – eller fiberfylt. Overlegen liggekomfort, pakker lite og har lav vekt. Under nattåpent selges utgående modeller til 40% rabatt

VJ Spark

Driver du med fjelløping er sannsynligheten stor for at du allerede har et par eller to fra finske VJ. Skoene nærmest suger seg til glatt underlag og gir et naturlig løpesteg i terrenget. 
Kun 1499,- (2100,-)

DB Freya Backpack 22L 

The Freya er en lett, solid og elegant sekk fra Db med en ergonomisk passform spesielt designet for kvinner. Praktiske detaljer med flere rom for enklere organisering av ting og tang. Vi har den i fargene: svart, grå og beige. Gjelder kun Platou i Sentrum 
Kun 999,- (1999,-)

Patagonia caps

De kuleste capsene som vi selger hundrevis av i året. Det handler om Patagonia ”statement” og bra passform.
Fra 399,-

Fjällräven Kaipak Trousers Curved 

Slitesterk, allsidig turbukse med curved-passform for dame . Slitesterk G-1000 polyester/bomull- stoff og med stretchpaneler i midjen, skrittet og bakpå knærne for ekstra bevegelsesfrihet. Fargene dark navy og black. Gjelder kun Platou i sentrum.
Kun 1499,- (2199,-)

Patagonia T-skjorte

Trendy logo t-skjortelaget i 50% resirkulert bomull og 50% resirkulert polyester. Produsert på Fair Trade-sertifisert fabrikk.
Kun 499,- (699,-)


Hos Platou i sentrum har vi rigget en outlet-avdeling i underetasjen. Her vil du finne utgående produkter til priser du liker.
Handlekurv