VJ Sport

VJ er resultatet av flere tiår med fottøyhåndverk, som kommer fra den lille byen Orivesi i de tette skogene i det sentrale Finland.

Vår historie begynner i 1981 da en skomaker og orienteringsentusiast ikke fant den rette skoen for sin sport. Så han bestemte seg for å lage sine egne sko spesielt designet for det røffe og glatte terrenget. Med bakgrunn fra fottøyindustrien kunne han starte sin egen skofabrikk i hjembyen Orivesi, og så ble VJ født. Snart beviste vi vår ekspertise til orienteringsløpere og ekstreme idrettsutøvere ved å produsere sko med eksepsjonell holdbarhet, overlegent grep og høy kvalitet.

I dag følger VJ fortsatt standardene vi satte for alle de årene siden. Ved å bruke banebrytende teknologi, materialer av høy kvalitet og kompromissløse verdier produserer vi sko med det beste grepet på planeten. Skoene våre har hjulpet mange idrettsutøvere i ulike terrengidretter, inkludert terrengløp, OCR, himmelløping og orienteringsløp med å oppnå drømmene sine og vinne verdensmesterskap.

Hos oss handler det om ren ytelse og veldesignede produkter som tåler tidens tann. Det er derfor verdens beste idrettsutøvere og eventyrere velger VJ-sko.

Handlekurv