Pre Après

Pre Après er et klesmerke grunnlagt i 2022, inspirert av nostalgi og minner fra gamle familiealbum. Ideen oppsto da Josefine bladde gjennom gamle familiebilder som fanget en bekymringsløs livsstil fylt med glede og favorittaktiviteter utendørs. Sammen med Hermund, Magnus og Mathias, alle tidligere konkurranseskiløpere, ble merket en realitet.

Pre Après feirer gleden og lidenskapen for utendørsaktiviteter, spesielt ski. Vår misjon er å blande den tidløse ånden fra fortiden med moderne estetikk, og hedre aktivitetene som har gitt oss så mye lykke.

Pre Après er et lite team med ulike bakgrunner, ferdigheter og lidenskaper, som har kommet sammen for å skape noe spesielt. Vi verdsetter samarbeid og styrken i forskjellige perspektiver. Vårt team er ikke bare kolleger, men en tett sammensveiset enhet dedikert til å lage høykvalitets, unike fritidsklær for våre kunder.

Hver av oss er forpliktet til merkets suksess og tar stolthet i vårt arbeid. Enten vi designer nye kolleksjoner, håndterer økonomi, eller skaper innhold, bringer vi vår ekspertise og lidenskap til bordet.

Handlekurv

Filtrer på pris

Filter på størrelse