Blizzard

«Blizzard ble grunnlagt i 1945 i Mittersill, Østerrike, av den hardt sårede krigshjemvendte Anton Arnsteiner, som et av de mest suksessrike skimerkene de siste tiårene. I dag, som fortsatt skriver suksesshistorien, tilbyr Blizzard et omfattende og oppdatert utvalg, som inneholder alle typer ski: racerski, all mountain ski, freeride ski og turski.
Blizzards historie begynner med at Arnsteiner laget de aller første skiene til privat bruk i farens snekkerarbeid. Før Blizzard begynte å ekspandere mer og mer inn i riket av tur- og freerideski i løpet av de siste par årene, fikk merket et godt rykte ved å lage suverene on-piste ski.

Allerede i 1958 kunne den første utøveren på Blizzard-ski vinne verdensmestertittelen i trippelkombinasjonen. En mengde legendariske skiløpere, som Franz Klammer, Michaela Dorfmeister og Petra Kronberger, som i 1992 vant 2 olympiske gullmedaljer i Albertville og, som den første kvinnen noensinne, var i stand til å vinne seire i alle fem verdenscupdisiplinene, var totalt solgt på Blizzard og sikret en mengde bemerkelsesverdige gevinster. Dermed ble Blizzard et kjent navn i skiverdenen på åtti- og nittitallet, og en sann legende innen sporten.»

Handlekurv

Filtrer på pris

Filter på farge