Hjem » Kajakk kick-off hos Platou Fjøsanger!

Kajakk kick-off hos Platou Fjøsanger!

Padlesesongen er i gang…

Kajakkpadling er en flott form for friluftsliv. Kontrastfylte opplevelser fra blikk stille vann til bølger som gjør at du kjenner adrenalinet bruse… Padleeventyret venter på deg! Nå er tiden inne til å realisere drømmen.

Vi selger kajakker fra Melker, Norse, Hasle og Stellar… Vi starter sesongen med noen av kajakkene til ekstra gode priser.

Velkommen til Platou Fjøsanger

Pakketilbud! Hasle kajakk med åre, vest og spruttrekk.
Dette er velprøvde norskproduserte kajakker.Tilbudet inkluderer åre, vest og sputtrekk. Gjelder både for Hasle Excursion 500 og 520. Begge kajakkene leveres i flere farger. Se beskrivelse lengre nede på siden for mer detaljert informasjon.
Pakkepris 14 500,-

Hasle kajakkene er ikke bare utviklet i Norge, men også produsert i Norge. Dette er en familiebedrift som holder til i Askim og som vi har kjøpt kajakker med i nærmere 20 år. Vi kjenner godt eier og daglig leder Rolf Hasle. Han er 74 år og leder Hasle med stø kurs lager produkter i tråd med hva tiden og miljøet krever. Rolf er ekstra motivert av at bruk av kajakk er en naturvennlig måte å oppleve naturen på, brukerne av produktene får både mosjon og friluftopplevelse, og Hasle er en bedrift som benytter lokal arbeidskraft. Som Hasle mener er viktig i dagens bærekraftsdebatt. Miljøregnskapet til Hasle kajakkene er langt bedre enn tilsvarende kajakker importert fra utlandet og ofte helt fra Kina. For miljøbeviste personer mener Hasle dette bør være et argument for Hasle kajakker i de tilfellene brukeregenskapene er likeverdige. Besøk gjerne Hasle sin hjemmeside HER for mer informasjon

HASLE EXCURSION 500
Dette er markedets letteste kajakk i sin klasse. Den er faktisk lettere enn mange komposittbåter, samtidig som den har mykplastkajakkens slagstyrke. Excursion 500 er utstyrt med en praktisk dagluke som er lett tilgjengelig mens du sitter i kajakken.

Lengde: 500 cm.
Bredde: 56 cm.
Byggemateriale: PE/Sandwich.
Pris 11 990,-


HASLE EXCURSION 520
Tesvinner og kanskje norges mest solgte kajakk. Stødig og stabil, med detaljer som funker over tid. Hasle Excursion 520 er spesielt tilpasset lange personer, og personer med høyde opp mot 195-200 cm kan sitte komfortabelt i denne kajakken.

Lengde: 520 cm.
Bredde: 57 cm.
Vekt: 26 kg.
Byggemateriale: PE/Sandwich.
Pris 11 900,-


Kjøper du kajakk  får du 20 % rabatt på alt av kajakktilbehør – vester, årer, spruttrekk, kasteliner, sikkerhetspakker, padlebekledning….

Norse er kajakker utviklet på Vestlandet, med bakgrunn i nettopp de forholdene som møter oss her. Smarte løsninger, et gode skrogdesign som gir kajakkene et allsidige bruksområde. Både nybegynner og de litt mer erfarne padleren vil trives i en kajakk fra Norse. Hos Platou har kajakker fra Norse etterhvert blitt en av våre bestselgere. Besøk gjerne Norse sin hjemmeside HER for mer informasjon: 

NORSE BYLGJA – lett og robust kajakk
En av bestselgerne fra Norse. Reagerer svært godt på kanting samtidig som den er rask og retningsstabil. I tillegg til aramid forsterkning gjennom kjølen, har denne modellen også forsterkninger i siden for å tåle mye juling. Dagsluke bak cockpit og en liten luke for oppbevaring i front. Anbefalt vekt på padler: 60kg. – 110kg

Lengde: 520 cm.
Bredde: 55 cm.
Vekt: 26 kg.
Byggematerialet: Glassfiber/Vinylester
Pris 21 990,-


NORSE IDUN – lett og robust kajakk
Idun er en mindre modell av vår populære Norse Bylgja. Idun er en leken kajakk som er bygget for å tåle havets røffe forhold. Ekstrem knekkspant kombinert med kort lengde, gjør at det er enkelt å ha full kontroll på båten under alle forhold. Vårt lette skrog med en svak V-form gjør det enkelt å opprettholde fart og retningsstabilitet. Anbefalt vekt på padler: 45kg. – 80kg.
Lengde: 485 cm.
Bredde:54 cm.
Vekt: 23 Kg
Byggematerialet: Glassfiber/Vinylester
Pris 21 990,-


NORSE ASK – «dansk «design med senkekjøl
Ask og Embla  representerer en ny generasjon av skandinavisk havkajakk-design. Kajakkene er designet av den danske kajakkdesigneren Jesper Kromann-Andersen, kjent  for designet av de opprinnelige «Arrow kajakkene»; Play, Nuka og Empower. Jesper har også laget flere vellykkede design for den amerikanske baserte produsenten Current Designs.Jespers kajakkdesign vektlegger kajakken som en forlengelse av kroppen og skiller seg fra tradisjonell båtdesign ved at kajakken ikke er designet for skrogeffektivitet alene, men som grensesnittet mellom menneskekroppen og det stadig skiftende havet. Anbefalt vekt på padler: 65kg. – 110kg. PS! Levering juni 2023

Lengde: 510,3 cm.
Bredde: 54,4 cm.
Vekt: 24 Kg
Byggematerialet: Glassfiber/Vinylester
Pris 25 000,- 


NORSE EMBLA – «dansk «design med senkekjøl
Embla er en mindre modell av Ask, men passer også for menn fra ca 170-180 cm
Anbefalt vekt på padler: 45kg- 90kg.
Lengde: 497 cm.
Bredde:54 cm.
Byggematerialet: Glassfiber/Vinylester
Pris 25 000,-


Det frister å kalle kajakkene fra Melker et «møbel» på sjøen, med sitt unike design og med en silkestrøken finish. I 2022 ble vi  kjent med Pelle Stafshede. En svensk gründeren, innovatør og designer som ønsker å gjøre en forskjell. Deres mål er å skape de beste produktene, ikke bare for brukeren, men også for planeten. Melker kajakkene har virkelig fått fotfeste i Sverige, og derfor tror vi at også her hjemme kan mange bli glade i en Melker kajakk. De har en innholdsrik og informativ hjemmeside, med egen kunnskapsbank for kajakkpadling. Så vurdere du en Melker kajakk- bør du ta en titt HER

MELKER RÖDLÖGA – ror og senkekjøl
En innovativ kajakk designet med fokus på tøffere forhold, tidevann og surf. Den er også stabil, sikker og lett å manøvrere på roligere vann. Følelsen av Melker Rödlöga er inspirert av surfekulturen, og den er like vakker som dekorasjon i hjemmet ditt som når den erobrer havet. Kajakkens lekfulle egenskaper vises gjennom den veldefinerte rockeren, de skarpe kantene og den flate midtdelen – dette gir en meget responsiv kajakk med fantastisk manøvrerbarhet, perfekt å leke med i de mest utfordrende vannene. Leveres i High Volume (kropssvekt 75-110 kg) og Low Volume (kroppsvekt 45-80 kg)

Lengde:480cm (LV) og 505 cm (HV)
Bredde: 52 cm (LV) og 54 cm (HV)
Vekt: 22-23 kg (LV) og 23-24 kg (HV)
Intropris 24 990,-


MELKER ULVÖN
Er en svært lettmanøvrert ekspedisjonskajakk designet med inspirasjon fra surfskis. Den lange vannlinjen gir høy marsjfart samtidig som volumet i baugen gir enestående ytelse for downwind-paddling og surfing. Kajakkens lekfulle egenskaper vises gjennom de skarpt svingede kantene, som gir en meget god slutstabilitet og manøvrerbarhet. Hvis du ønsker å øke manøvrerbarheten ytterligere, er kajakken forberedt for ror (tilvalg), som gjør det mulig å mestre selv de tøffeste forholdene.  Leveres i High Volume (kropssvekt 75-110 kg) og Low Volume (kroppsvekt 45-80 kg)

Lengde:480cm (LV) og 505 cm (HV)
Bredde: 52 cm (LV) og 54 cm (HV)
Vekt: 22-23 kg (LV) og 23-24 kg (HV)
Intropris 24 990,-


Stellar Kayaks produseres av Flying Eagle Boat Co, som har over 25 års erfaring med å bygge båter av komposittmaterialer og produsrere årlig ca 3000 kajakker. Stellar-kajakkene er blant de letteste på markedet.  Kajakkene oppleves raske og retningstabile, og alt fra nybegynner med ønske om å utvikle sine padeferdogehter til de mer erfarne padlerne vil smile. Og selvsagt – kajakkene holder høy kvalitet og finish.

STELLAR S18 ADVANTANGE 
Allround tur / havkajakk designet for turer på hav og skjærgård. Stellar S18 er svært stabil og har gode langdistanseegenskaper. En moderat konkav skrogfasong fremme og bak langs bunnen av kajakken gjør det lettere og styre og kontrollere kajakken i røffe forhold. Høyt dekk som gir tørr gange i sjø. 2 vanntette luker som gjør kajakken ideel til overnattingsturer. Høy finish og god kvalitet. Leveres med Smarttrack compact ror. Anbefalt paddler vekt: 70–120 kg

Lengde: 550 cm
Bredde: 55 cm 
Vekt: 18  kg
Pris 29 900,-


STELLAR S18R G2 ADVANTANGE 
Den ultimate hybriden for tur og trening. S18R G2 er så rask som den ser ut – en virkelig padlemaskin som har en optimal kombinasjon av fart og stabilitet. Denne kajakken kan både brukes på lengre turer og ekspedisjoner, men om du også liker å padle kortere turer for trening og mosjon vil denne modellen neppe skuffe. Opplevelse av fart og  respons vil gi deg det lille ekstra du trenger for å få den optimale padlefølelsen på dine daglige treningsturer. Kajakken er stabil nok for nybegynnere med litt tolmodighet, og mer enn nok stabil for erfarne havpadlere. De skrå sidene i skroget gir en særdeles god sekundærstabilitet i bølger. 

Lengde: 548 cm
Bredde: 51,2 cm 
Vekt: 17,8  kg
Pris 29 900,-


STELLAR S18S SURFSKI
Denne modellen er blitt en av de mest populære tur-surfskiene på markedet. S18S ivaretar det beste fra to verdener; Stabilitet, manøvrerbarhet og bølgeegenskaper som i havkajakken, samt fart og akselerasjon fra turraceren.  Dette burde derfor være et enkelt valg for deg som ønsker en overgang fra havkajakk, til en lettere og raskere trenings, dagstur eller weekendkajakk – en ekte «hybrid» som passer ypperlig for varierte forhold på havet og innaskjærs. Vi har kun en igjen – og kjennere vi se at den selger vi til  «superpris»

Lengde: 550 cm
Bredde: 53,3 cm 
Vekt: 16,3  kg
Pris 19 900,-


STELLAR S14S SURFSKI
Nybegynnersurfski for hele familien, men ikke bare for nybegynnere – her vil du fort finne deg til rette og kunne utvikle deg videre. S14S er svært stabil og lett å manøvrere. Her får du padleglede fra første padletak. Skroget er lettdrevet og tross den relativt korte lengden har den overraskene godt fartspotensial. 

Lengde: 436 cm
Bredde: 62,6 cm 
Vekt: 16,3  kg
Pris 14 900,-

Handlekurv