Hjem » Høstens nyheter fra Fjällräven

Høstens nyheter fra Fjällräven

Gjør deg klar til høsten og vinteren med Fjällräven! Nyheter fra Fjällräven er nå på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp på nett eller klikk&hent i en av våre 6 butikker.

Historien om Fjällräven begynte i 1950, da Åke Nordin, en 14 år gammel gutt fra Örnsköldsvik i Nord-Sverige, gjorde seg klar til å gå på tur i fjellene.
Åke var lite fornøyd med datidens ryggsekker. De endte alltid opp som små, ubehagelige og pæreformede poser lengst nede på ryggen. Åke tok saken i egne hender og snekret sammen en tremeis som fordelte belastningen bedre over hele ryggen. Den var ikke bare bedre for kroppen, Åke kunne også bære mer. Denne innovasjonen bidro etter hvert til at friluftsliv ble mer tilgjengelig for et bredere spektrum av mennesker. Behovet var stort. Denne ryggsekkmeisen, bygd etter prinsipper som gjelder fremdeles, ble begynnelsen på Åkes firma, Fjällräven, i 1960.

Fjällrävens mål er det samme i dag: kvalitetstid for alle som liker å være ute i friluft.

HØSTENS NYHETER FRA FJÄLLRÄVEN

Gjør deg klar til høsten og vinteren med Fjällräven! Nyheter fra Fjällräven er nå på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp direkte i nettbutikken eller klikk & hent i en av våre 6 butikker. I vår nettbutikk har vi rask levering & gratis frakt på ordrer over 1300,- (med unntak av ski/staver)

Handlekurv