Hjem » byKVELD i Bergen Sentrum

byKVELD i Bergen Sentrum

Torsdag 19. oktober er det byKVELD i Bergen Sentrum

Hos Platou reduserer vi prisen både på varegrupper, merker og enkelt produkter… blant annet Arc’teryx Beta LT GTX jakke til kun 3499,-

  • 20% på Douchebags/Db 
  • 20%  på alle HOKA-modeller
  • 20% på Osprey sekker
  • 20% på Patagonia
  • 20% Fubuki
  • 20% på alle soveposer

Se utvalgte tilbud under. Vi holdet åpent fra kl 10-22
Merk: Denne gangen gjelder ikke tilbudene på nett – kun i butikk. Platou Fjøsanger (10-17) har ikke utvidet åpningstid, men tilbudene gjelder også der.

Arc’teryx Beta LT GTX jakke
En av våre mest solgte Gore-Tex® jakker. Har alle detaljene man forventer. Lett, slitesterk Gore-Tex® beskyttelse som passer til utallige aktiviteter. Overlegen finish og med kvalitet som varer. Farger: Black Sapphire for både dame og herre. Forage kun for dame.
3499,- (4999,-)

La Sportiva Ultra Raptor II GTX
Vår trofaste bestselger som takler krevende terreng – når god demping og stabilitet er viktig. Den har en såle som gir feste selv på våte steiner og røtter. Gore-Tex® holder deg tørr på føttene. Tilgjengelig i flere farger både for dame og herre
1999,-(2799,-)

Silva Hunter
En IPX7 sertifisert hodelykt med 350 lumen som lyser i opptil 35 timer på full styrke. På lavere lysstyrke har du lys i 55 timer med 3 AAA batterier. Lyslengden er fra 10 til 75 meter.
299,-(599,-)

Arc’teryx Atom Hoody
Ny og revidert versjon av den tidligere Atom LT hettejakken. Fortsatt en vinner. Bruk den alene eller som mellomlag. Farge: Black Sapphire for dame og herre.
1999,- (2999,-)

La Sportiva TX5 GTX Low Hikingsko
Lav tursko i slitesterkt Nubuck-skinn, med robust gummirand. Gore-Tex® sørger for vanntetthet og ventilasjon.  EVA-mellomsåle med STB Control-kiler, for god demping og stabilitet. Vibram® MegaGrip undersåle sørger for godt grep på underlaget.
1999,- (2999,-)

FUBUKI – støvlene alle skal ha…
Det svenske fottøymerket FUBUKI (japansk for «snøstorm») er de fargerike lette og varme støvlene alle skal ha… Alt fra skiløpere og fiskere til filmregissører og polarforskere digger FUBUKI . Vi har de både i høy og lav modell.
Under byKVELD  -20%

Lowa Renegade Mid GTX
En klassiker og bestselgere gjennom mange år hos oss. Takket være en fantastisk passform og brede bruksområde.  Renegade Mid passer utmerket både til lette fjellturer og fritidsbruk. Vibram Evo yttersåle. Nubuck og semsket skinn. Gore-Tex. Dempet mellomsåle i polyuretan demping.
1999,- (2600,-)

Har du først eid et produkt fra Patagonia vet vi at du fort kan bli frelst! Patagonia ble gunnlagt av Yvon Chouinard som er kjent for sitt miljøengasjement og troverdige forsøk på å drive ansvarlig, bærekraftig handel. Dette gjenspeiler også produktene! Her stemmer alle detaljene og med en førsteklasses finish som varer i mange år. Dette liker vi og derfor har vi et bredt produktutvalg fra Patagonia. Nå er høstens nyheter på plass!
Under byKVELD -20%

Handlekurv