Hjem » SPORTSCAPS FRA VARSITY!

SPORTSCAPS FRA VARSITY!

Sjekk disse sportscap’ene fra Varsity og Platou sport. Disse capsene er holdbare og tekniske capser for utøvere og sportsentusuaster.

SPORTSCAPS FRA VARSITY!

 

Sjekk disse sportscap’ene fra Varsity og Platou sport. Disse capsene er holdbare og tekniske capser for utøvere og sportsentusuaster. Den er laget av et lett softshell materiale som gir capsen enestående pusteegenskaper og god holdbarhet. På baksiden finner du en justerbar nylonstropp med ringer i rustfritt stål, slik at du enkelt kan tilpasse capsen.

 

Varsity Headwear ble grunnlagt av to brødre fra Norge, Alex og Seb, med målet om å lage den perfekte capen. Fra første stund har målet vært å perfeksjonere passformen, materialene, og følelsen av å eie en Varsity cap. I jakten på perfeksjon, har vi utviklet en estetisk og fin caps, med en kvalitet og passform som vi tror vil falle i smak blant våre kunder.

Alex og Seb deler begge en forkjærlighet for den klassiske baseball-capen, men kunne aldri finne en med kvaliteten og passformen de ønsket. Målet var enkelt – å lage en tidløs baseball-cap av kvalitetsmaterialer og med en førsteklasses passform. Med Alexander sin bakgrunn i administrasjon og finans, og Sebastian sin bakgrunn i produktdesign og entreprenørskap, satte de seg målet om å utvikle den perfekte capen.

Handlekurv