Hjem » 30-40% rabatt på fjellstøvler fra La Sportiva

30-40% rabatt på fjellstøvler fra La Sportiva

Har du planer om å nyte fjellet i sommer kan nye fjellsko fra La Sportiva være det som gir det lille ekstra…

Har du  planer om å nyte fjellet i sommer med et par nye fjellsko –  har vi nå tilbud på noen utvalgte modeller fra La Sportiva! Her finner du sko til både de kortere – og de litt lengre turene. Alle modellene med Gore-Tex®. Utvalget er størst i vår nettbutikk, men noen av modellene på tilbud vil du også finne i butikk

La Sportiva Trango TRK GTX

En lett allround fjellstøvel, i Gore-Tex®,  som også takler de litt lengre turene med oppakning på ryggen. God kombinasjon mellom bevegelse og ankelstøtte. Forsterket på utsatte plasser. Passform og komfort er viktig ved valg av fjellstøvler. Trango TRK har et godt lisse-system som gir en allsidig passform for de fleste føtter.

La Sportiva Ultra Raptor II LT MID GTX

En høyere variant i semsket lær og Gore-Tex®  av den kjente Ultra Raptor modellen. Alt du elsker med Ultra Raptor pluss bedre ankelstøtte og litt til. En mer slitesterk såle for bedre holdbarhet. 

La Sportiva Ultra Raptor II Leather GTX

Den lave utgaven av Ultra Raptor finnes også i semsket lær med Gore-Tex. Skinnet er perforert for best mulig ventilasjon, og detaljene i skinnet er stanset ut for lavest mulig vekt.

Handlekurv