Platou Sport
MENU

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her har vi samlet informasjon om det spørsmålene vi som oftest får i vår kundesenter avdeling. Om du ikke finner svaret ditt her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på informasjon under.

GENERELLE

Hva er "Platou pris"? 

Når vi setter ned prisen permanent på en vare fordi vi ønsker å selge denne rimeligere enn utsalgsprisen så kaller vi ikke dette ett tilbud, men en "Platou pris". Les mer her.

Jeg har ikke fått ordrebekreftelse.

Platou sender automatisk ut ordrebekreftelse når du legger inn en ordre. Om du ikke mottar denne kan det være den er fanget i ditt spam-filter. Les hvordan du finner eposten her.

FRAKT OG LEVERING

Hvor lang er leveringstiden?

Vi ønsker å sende deg varene så snart som det er mulig, og såfremt ordren kommer inn tidlig nok - sender vi samme dag. Vi bruker posten/bring som fraktleverandør og normalt sett tar en pakke 1-3 dager fra vi sender den.

I noen perioder er det veldig stor pågang og din pakke kan ta lengre tid. Dette kan skyldes mange ordrer hos oss (store kampanjeperioder) eller spesielle perioder hos posten/bring (f.eks juletider).

Hva er fraktprisen?

Hos Platousport.com får du fast lav pris på alle våre pakker. Vi sponser alle pakker og har satt en fast pris på 99 kroner pr ordre*, slik at du som kunde skal få det rimeligere og ikke minst forutsigbart når du handler hos oss. Du får derimot gratis frakt om du handler over 1300 kroner.

*Gjelder ikke kjøp av ski, der gjelder egne priser.

Sender dere med sporing?

Vi bruker Posten/Bring som vår fraktleverandør, og sender alle pakkene med sporing. Dette for at du som kunde skal få full oversikt over hvor pakken er til enhver tid. Sporingsnummeret kommer på egen epost fra oss, og med dette nummeret kan du spore forsendelsen på Posten sine nettsider.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta en liten stund fra du mottar sporingsnummeret til dette blir aktivert, grunnet scanningspunkt hos Posten/Bring.

Sender dere til Svalbard? 

Ja vi sender til Svalbard, men det vil bli lagt til posten sitt Svalbard-gebyr som for øyeblikket er på 263 kroner. Momsen vil bli trukket fra før vi sender.

 

HENT I BUTIKK

Kan jeg hente ordren i butikk?

Du kan velge å reservere varen i butikk, ved å benytte deg av vår "Click and collect". Her vil du få mail når din ordre er klar til å hentes. "Click and collect" finner du på produktnivå og er bare en reservasjon av varen i butikk, hvor varen er reservert ett døgn. Du betaler når du henter varen i butikk og retur/bytte/reklamasjon skjer i butikken.

 

LEVERINGSMÅTE

Hvilke leveringsmåter tilbyr dere?

Servicepakke: Pakke med sporing som blir sendt til ditt lokale postkontor/post i butikk. Du vil få epost med sporing, samt sms/epost når pakken er klar til å hentes.

Hjem på døren: Dette er en servicepakke med alle dens fordeler, samt at du får den levert på døren mellom 17-21 samme dag som den ankommer ditt lokale postkontor/post i butikk. Dette er ett tilbud Posten har i alle store byer og tettsteder i Norge. Du får en SMS når sendingen er kommet fram og lastet opp i postbil - 30 til 60 minutter før avlevering på din dør. Om du ikke er hjemme vil pakken bli sendt til ditt lokale postkontor/post i butikk for vanlig henting (som med servicepakke).

Bedriftspakke dør-til-dør: Få varene levert på din arbeidsplass mellom 8-16 mandag til fredag. Det er dog viktig at dette er bedriftens egen adresse, og at det er mulig å levere til denne adressen. Ingen epost/sms vil bli sendt før utlevering, annet enn vanlig sporingsinformasjon.

 

RETUR OG BYTTE

Les mer om Retur og bytte her

Kan jeg angre / bytte kjøpene gjort i nettbutikken?

Hos Platou Sport har du 14 dagers full mulighet for å angre eller bytte varen du har kjøpt. 14 dagene gjelder fra du har hentet produktet på posten og til vi enten får beskjed om returen eller til vi får varen i retur på posten (ankommer vårt postkontor). Om du er usikker på om pakken når fram til oss før fristen er ute, så send oss en epost til nettbutikk@platousport.com med ordrenummer og hva du ønsker å returnere / bytte. Ved angrerett / bytte betaler du porto tilbake til oss selv. Ved bytte spanderer vi porto tilbake igjen til deg.

Hvordan sender jeg tilbake?

Send tilbake til oss på:
Platou Sport AS
v/ NETTBUTIKK
Småstrandgaten 8
5014 BERGEN

Husk å legge ved angrerettskjema som fulgte ordrebekreftelsen på epost.
Her finner du også angrerettskjema.

Hvor lang tid tar det før jeg får pengene tilbake?

Vi i Platou sport fører returer fortløpende, men i travle perioder kan det ta litt lengre tid. Vi behandler uansett alle returer inne 14 dager.

Hvor får jeg pengene tilbakebetalt?

Det er Klarna som tar seg av tilbakebetalingene og de betaler tilbake til samme sted som pengene kom fra (kort, bankkonto etc). Vi i Platou Sport sitter ikke på denne informasjonen og har ikke anledning til å spørre Klarna om dette heller. Har du spørsmål vedrørende tilbakebetalingen må du kontakte klarna på www.klarna.no

Hvis jeg sender varer tilbake, bør jeg betale faktura?

Du har selv ansvaret for fakturaen fram til returen er registrert. Det sikreste er alltid å betale faktura, og så få pengene refundert. Hvis du sender varer i retur kan du også logge deg inn på "min side" på klarna.no og be om 1 måneds gratis utsettelse på forfallsdato. Om returen blir godkjent så vil faktura bli kreditert innen den tid.

Kan jeg levere en ordre i retur i en av deres butikker?

Når du handler på Platou Sport sin nettbutikk kan du både bytte varer i fysiske butikker, samt levere fra deg retur (angrerett) her. Ved bytte av varer bestilt på nett vil overskytende beløp enten betales i kassen eller mottas som tilgodelapp. Ved retur (angrerett) vil varen mottas i butikk, men tilbakebetaling vil skje gjennom nett. Husk angrerettskjema med påfylt ordrenummer og kjøpskvittering (ordrebekreftelse/faktura) som beviser kjøpet. Ved angrerett er det nettbutikken som tar stilling til tidsfrister, og ikke butikken.

 

REKLAMASJON

Les mer om reklamasjon her

Pakken er skadet ved ankomst, hva gjør jeg?

Om du skulle oppdage skade på ytre forpakning så må du gi beskjed på ditt lokale postkontor med en gang. Her fyller du ut ett skjema og så kontakter posten oss for utfyllende informasjon. Det er viktig for oss at dette gjøres for at Posten Norge skal erstatte verdien på varen.

Jeg har en reklamasjon, hva gjør jeg?

Om du har en reklamasjon så kontakter du oss på nettbutikk@platousport.com. Da sender vi deg en returseddel og så sender du tilbake varen til oss.

 

BESTILLING OG BETALING

Les om våre kjøpbetingelser  her.

Kommer det ekstra kostnader som toll osv?

Platou Sport sender fra sitt lager i Moss i Norge, og det kommer ingen kostnader utover produktets pris og frakt.

Kan jeg kjøpe med faktura?

Hos hos kan du betale med kort eller faktura, gjennom vår partner KLARNA. For å bestille med faktura må du godkjenne Klarna sine standard krav, være over 18 år, samt passere klarna sin kredittsjekk.

Jeg har forlagt fakturaen, kan dere sende på nytt?

Om du har spørsmål om din faktura, ønsker å få den tilsendt på nytt, ønsker utsettelse eller annet, så kontakt klarna på www.klarna.no. På "Min side" her kan du se alle dine faktura, be om utsettelse og mye mer.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.