Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W's Daybreak Jacket (blue illusion) dame

2 000,-
Varekode: 1499123
Allsidig hettejakke til aktiviteter som klatring, sykling eller vandring. Lett, stretchy og veldig slitesterk. Fullstendig resirkulerbar.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Lett og robust beskyttelse mot vinden som vil følge deg på hvilket som helst eventyr. Daybreak Jacket er laget i et slitesterkt og strechy polyesterstoff, perfekt til vandring, klatring, sykling eller hverdagsaktiviteter. Daybreak Jacket er laget for å vare, både når det kommer til stil, kvalitet og funksjonalitet. Vi mener at verden trenger færre, men bedre plagg. Jakken er designet slik at den skal funke til alt fra klatring til sykling og turgåing. Kombinasjonen av lav vekt, lett beskyttelse mot været og slitesterk kvalitet gjør den svært allsidig. Polyesterstoffet heter Prime Ripstop™, er resirkulerbart og i tillegg laget av 38 % resirkulerte fibre. Det er lett, stretchy, veldig komfortabelt og har en matt og røff tekstur. Ripstop-konstruksjonen gjør det svært slitesterkt.

En fluorkarbon-fri impregnering gjør at du holder deg tørr dersom det kommer en skur. Jakken har to sidelommer med glidelås og en av dem fungerer også som pakklomme. Hvis du er på jakt etter en allsidig jakke du kan bruke fra tidlig vår til sen høst, kan vi varmt anbefale Daybreak Jacket. Den er fullstendig resirkulerbar, og vi ber om at du returnerer den til oss når den er fullstendig utslitt. Ingenting går da til spille, og vi kan lage nye produkter av råmaterialet. Vi har returbokser i alle våre butikker og hos mange forhandlere. 

Normal passform Vind- og vannavvisende Fluorkarbonfri vannavstøtende behandling Slitesterkt stoff Justerbar hette Justering nederst Sidelommer med glidelås Laget av 38% resirkulerte fibre Fullstendig resirkulerbar

Kundomtaler

Houdini W's Daybreak Jacket (blue illusion) dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.