Hjem » Sommerens nyheter fra Aclima

Sommerens nyheter fra Aclima

Sommerens nyheter fra Aclima er på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp på nett eller klikk&hent i en av våre 6 butikker.

Aclima har spesialisert seg i ullundertøy. Merinoull gir den beste komfort i de fleste vær –og temperaturforhold og for de fleste aktiviteter.

Over 80 år etter oppstarten med filtsåler, produserer Aclima i dag kvalitetsprodukter i ull til både voksne og barn, i tillegg til ulike etater som politi, brannvesen og militærstyrker. Med stort fokus på bærekraft er vi en fremtidsrettet bedrift som flere ganger har vunnet priser for våre produkter. All vår produksjon skjer i Europa, hvorav det meste blir produsert på egen fabrikk i Estland. Vi følger strenge regler og retningslinjer når det kommer til uthenting av ull, og nesten all vår ull er hentet fra merinosau på New Zealand.

Sommerens nyheter 2022

Nå er sommerens nyheter på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp direkte på nettbutikken eller klikk & hent i en av våre 6 butikker. I vår nettbutikk har vi rask levering & gratis frakt på ordrer over 1300,- (med unntak av ski/staver)

Her er noen av vårens ankomne nyheter

Handlekurv