Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

The North Face The North Face Base Camp Duffel (TNF Black) XXL 150L

1 799,-
Varekode: 1077732
Ikonisk med god grunn! Base Camp Duffel anbefalt av reisende og eventyrere fra Himalaya til urbane metropoler. Laget av vannavstøtende ballistisk nylon, den er utrolig holdbar og slitesterk. Men den er ikke bare tøft; det er også veldig praktisk med massevis av gjennomtenkte funksjoner som gjør den til en oppdagelsesreisende beste venn. 150 L
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Disse produktene kan også være interessante:

Detaljer

Ikonisk med god grunn! Base Camp Duffel anbefalt av reisende og eventyrere fra Himalaya til urbane metropoler. Laget av vannavstøtende ballistisk nylon, den er utrolig holdbar og slitesterk. Men den er ikke bare tøft; det er også veldig praktisk med massevis av gjennomtenkte funksjoner som gjør den til en oppdagelsesreisende beste venn.

Bruk den som en duffel når du er på reise - med de to polstrede sidehåndtakene, eller bruk den som en ryggsekk med de avtakbare, justerbare ergonomiske skulderstroppene når du er på farten. Den åpner helt opp, slik at du kan se hva du har pakket.

Hvis du klarer å pakke over, hjelper de fire kompresjonsstroppene deg med å finne plass til litt mer. Det er en indre nettinglomme for skitne klær og en sidelomme med glidelås for sikker oppbevaring av telefonen eller nøklene.

Den er ideell for weekendferier eller som utstyrsbag.

Kundomtaler

The North Face Base Camp Duffel (TNF Black) XXL 150L

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.