Platou Sport
MENU
m/ binding
favorite_borderLegg til favoritter

Rossignol Rossignol HERO ELITE LT TI K/SPX14 K.GWB 20/21 bakkeski (med binding)

10 500,-
Varekode: 1560230
Laget for lidenskapelige tilhengere av konkurranser. HERO ELITE LT TI er en GS inspirert konkurranseski med gassen i bånn, designet for tekniske løypekjørere. Splitter ny Line Control Technology møter en smalere midje på 71 mm med lang innsving for optimal kjapphet mellom kantene, presisjon og kraft.

SKIPAKKE: Dette produkter inneholder både ski og binding.Vi kan montere gratis før vi sender ut, eller du kan få montert ski / binding gratis i en av våre butikker i etterkant. Angrerett bortfaller ved montering (Normal garanti opprettholdes). Du kan også velge mellom å hente skiene på posten, eller i en av våre butikker. Velger du en av våre butikker sender vi SMS når den er klar for henting.

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Laget for lidenskapelige tilhengere av konkurranser. HERO ELITE LT TI er en GS inspirert konkurranseski med gassen i bånn, designet for tekniske løypekjørere. Splitter ny Line Control Technology møter en smalere midje på 71 mm med lang innsving for optimal kjapphet mellom kantene, presisjon og kraft. LCT eliminerer motspenning for maksimal stabilitet og optimal kurs gjennom svingene for total kontroll over retningen.

Kundomtaler

Rossignol HERO ELITE LT TI K/SPX14 K.GWB 20/21 bakkeski (med binding)

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.