Platou Sport
MENU
m/ binding
favorite_borderLegg til favoritter

Atomic Atomic REDSTER G9 + X 12 GW 20/21 bakkeski

10 000,-
Varekode: 1549626

Skien med FIS oppbygning for den vanlige skikjørenen som kun ønsker det beste.

SKIPAKKE: Dette produkter inneholder både ski og binding.Vi kan montere gratis før vi sender ut, eller du kan få montert ski / binding gratis i en av våre butikker i etterkant. Angrerett bortfaller ved montering (Normal garanti opprettholdes). Du kan også velge mellom å hente skiene på posten, eller i en av våre butikker. Velger du en av våre butikker sender vi SMS når den er klar for henting.

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Atomic Redster G9 er sportsbilen til vårt Redster-utvalg.

Den er laget for løypa, men fullspekket med World Cup race-teknologi. Som Servotec, som i utgangspunktet er en servostyring for skiene dine, der en oppspent Servotec-stang og elastomer hjelper til med skias styreegenskaper i alle hastigheter. Mer smidig i svinger, mer stabil på glistrekker.

Det tykkere og sterkere Ultra Titanium Powered-laminatet - som tidligere kun var tilgjengelig på våre FIS-ski - går fra sidevegg til sidevegg og gir mer stabilitet, vridningsstivhet og kantgrep. Disse to funksjonene kombinerer presisjonskontroll og stabilitet når du trenger det, enten du kjører rett ned eller går for store, lange svinger.

Som alle bindinger i denne toppserien, er vår Atomic X 12 bygget for å hjelpe deg med å bli raskere. Variable Positioning tilpasser stillingen frem og tilbake for å passe til stilen, forholdene og løypeforhold. Med et lavere utløsningsområde enn noen andre i serien, leverer den samme overlegne kraftoverføring, total kontroll, fantastisk kantgrep og mer fart!

Full Sidewall: Full sidewall langs skien for perfekte svinger. Servotec. Genererer maksimal smidighet i svinger og maksimal stabilitet i fart.
Ultra Titanium Powered: Tidligere kun tilgjengelig på FIS ski, men NÅ OGSÅ på G9- et tykt og sterkere titanla fra sidevegg til sidevegg - gir stabilitet, vridningsstivhet og kantgrep.
Power woodcore: Ask og poppel trekjerne som gir god stabilitet og demper vibrasjoner i høy hastighet.

Kundomtaler

Atomic REDSTER G9 + X 12 GW 20/21 bakkeski

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.