Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Fjellski-pakke: Åsnes INGSTAD BC SKI Fjellski

Fra: kr 4 300,00

Til: kr 6 926,00

Varekode: pakke-1178454-
Fjellski for bratt terreng og krevende nedkjøring med rocker og "taper-tupp"

MONTERING

Ønsker du at vi skal montere bindingene før vi sender ut? Send en epost til nettbutikk@platousport.com med følgende info:-ditt navn, ordrenummer (du får i ordrebekreftelsen i epost etter du har lagt inn ordre) samt skostørrelse. 

NB! Ved å sende denne eposten til oss godkjenner du at montering betyr spesialtilpasning og angrerett bortfaller (Du har normal garanti). Om Platou skal montere bindinger er jeg inforstått med at dette vil medføre ekstra dager før utsendelese.

Input is not a number!
Input is not a number!
Input is not a number!
Input is not a number!

Pris som konfigurert: kr 0,00

Lagerstatus: På lager

Fra: kr 4 300,00

Til: kr 6 926,00

  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

En moderne fjellski med markert innsving og gode farts- og svingegenskaper. En ideell ski for krevende utforkjøringer, men fungerer også godt til lange etappar i flatt terreng. Nye Ingstad har fått en markant Nordisk rocker og taper tupp, noe som gjør skien mer svingvillig. Skien har også blitt mer rettningsstabil og av den grunn enda mer allsidig. Ingstad har en trekjerne i Paulownia og Popler, noe som fører til en særdeles lav vekt på bare 2.050g i 195cm.


Ingstad har en trekjerne i Paulownia og Popler, noe som fører til en særdeles lav vekt på bare 2.050g i 195cm. Skien er produsert med en trekjerne bestående av popler og paulownia, noe som sikrer lav vekt. Ingstad har en smørbar sinter sole og en solid nylon cap. Skien passar godt samen med 75mm, men også BC binding kan benyttes. Ønsker du å få mest mulig ut av fellesystemet til Åsnes anbefaler vi å benytte en smal fell (mohair 45mm) til kaldt føre og flatt terreng.

Vått føre og bratt terreng krever 60mm Syntetisk kortfell.Spesifikasjoner:- Trekjerne i paulownia/popler- Vekt: 2050 gr. (195 cm)- Sidecut: 84-62-74.- Sinter såle (Smørbar)- Lengder: 175,185,195,205- Hel stålkant 1,9x2,1mm- Fellelås- Anbefaler 60mm bredde på kortfell

  • Kjøreglad fjellski med god flyt
  • Rocker og "taper-tupp"
  • Lav vekt
  • Ekstra solid stålkant
  • Ny fellelås for kortfell

Kundomtaler

Fjellski-pakke: Åsnes INGSTAD BC SKI Fjellski

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.