Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Sweet Sweet Trooper MIPS Helmet gloss hvit

2 599,-
Varekode: 1229476
Denne hjelmen er en «game-changer», med sin termoplastiske Laminated Carbon Fiber (TLC) konstruksjon, med 2-delige Shell-konstruksjon og den unike Impact Shields-linjen, er Trooper en av de mest avanserte hjelmene på markedet.

Denne hjelmen er utstyrt med MIPS teknologien som i tillegg til støtabsorbasjonen hjelmen har også gir støtbeskyttelse for hjernen sin bevegelse på innsiden av skallen ved en kollisjon.

Lagerstatus: På lager

Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/1300 (ikke ski)

  • check_circle 14 dagers bytterett

Detaljer

Sweet Protection Trooper er en hjelm du kan stole på og er med på å sette standarden for den nye generasjonen hjelmer. TLC teknologi i skallet kombinerer fleksibiliteten i sprøytestøpt termoplast med stivheten i karbonfiber og gjør skallet hardt nok til å motstå kraftig påkjenning samtidig som det er fleksibelt slik at effekten absorberes. Hjelmen har i tillegg MIPS som er en unik teknologi tilpasset hvordan man oftest faller; i en skrå vinkel mot underlaget. Et roterende beskyttelseslag på innsiden av hjelmen lar hjelmen rotere relativt til hodet for å minimere effekten. Sweet Protections unike "Impact Shields" teknologi gjør at kraften fra slag blir fordelt utover et størst mulig område av hjelmen for å beskytte hodet. Coolmax® på innsiden av hjelmen holder deg varm på kalde dager og kjøler deg ned på varme, det kan i tillegg tas ut slik at det blir enklere å vaske. "OcciGrip" systemet gjør at Sweet Protection Trooper enkelt tilpasses hodet for best mulig komfort.

Denne hjelmen er utstyrt med MIPS teknologien som i tillegg til støtabsorbasjonen hjelmen har også gir støtbeskyttelse for hjernen sin bevegelse på innsiden av skallen ved en kollisjon.

Kundomtaler

Sweet Trooper MIPS Helmet gloss hvit

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.