Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Sweet Sweet Rooster Helmet svart

4 499,-
Varekode: 907445
En omdefinert legende! Rooster var Sweet sin aller første og kommer nå i oppgradert versjon! Fremdeles deres flaggskip som baner vei innenfor fiberteknologi. Dette er en race-teknologi hjelm som bruker Sweet sin unike karbon fiber pre-preg polymerskall som gir en utrolig styrke og slagkraft i en kul, stilig og lav profil.

Denne hjelmen er utstyrt med MIPS teknologien som i tillegg til støtabsorbasjonen hjelmen har også gir støtbeskyttelse for hjernen sin bevegelse på innsiden av skallen ved en kollisjon.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/1300 (ikke ski)

  • check_circle 14 dagers bytterett

Detaljer

Den nye Sweet Protection Rooster Hjelm har Sweets unike karbonfiberteknologi i skallet for at det skal tåle enda mer og samtidig holde en lav vekt. Hjelmen har Impact Shields som er et heldekkende lag støpt EPS med innebygde beskyttelsesskjold. Ved fall fordeles trykket over et størst mulig område ved hjelp av broer som er laget i hjelmen. MIPS teknologien beskytter mot skråslag ved å redusere rotasjonskraften med opptil 50%. Inne i hjelmen er paddingen meget lett og frakter effektivt bort fuktighet slik at du skal ha det så behagelig som mulig. Den er i tillegg svært enkel å ta ut og kan enkelt vaskes. Med det ikoniske designet og egenskaper som ikke står tilbake for noen hjelmer i klassen fører denne utgaven Roosters stolte tradisjoner videre på en utmerket måte.

Denne hjelmen er utstyrt med MIPS teknologien som i tillegg til støtabsorbasjonen hjelmen har også gir støtbeskyttelse for hjernen sin bevegelse på innsiden av skallen ved en kollisjon.

Kundomtaler

Sweet Rooster Helmet svart

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.