Platou Sport
MENU
herre
favorite_borderLegg til favoritter

Salomon Salomon QST Access 80 herre

2 500,-
Varekode: 1422986
All-mountain skisko til herre perfekt for variasjon mellom dager i bakken og topptur. Gode kjøreegenskaper og gåkomfort sikrer en bra dag på fjellet.
Kun i nettbutikk

Lagerstatus: På lager

  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Salomon QST Access 80 er en skisko for herre som passer både til lange dager i skibakken og med "Hike and Ride"-gåfunksjonen gir skoen god komfort for kortere toppturer med rammebinding. Skoen har tre spenner og 360 graders booster-stropp for god stramming. Slide-in liner gjør den enkel å ta på. Med en vekt på 1,6 kg er QST Access en av de letteste skoene i sin klasse og gjør at du kan gå med mer overskudd på tur. Lesten er 104 mm bred og fleks 80, noe som sikrer en behagelig sko, samt god kjørefølelse.
Skisko for herre som passer for skikjøring i alpinbakken, samt kortere toppturer med rammebinding. Skoen har en lest på 104 mm og fleks på 80, som gjør den komfortabel samtidig som man får god kjørefølelse. Lettvektsskall og liner gjør at du kan gå med mer overskudd på tur og med en vekt på 1,6 kg er QST Access en av de letteste skiskoene i sin klasse. Med 3 spenner og en 360 graders 35 mm bred stropp kan skoen strammes godt. Skoen har tre viktige egenskaper: Slide-in liner, som gjør den enkel å ta på, en enkel spenne øverst for rask justering og "Hike and Ride"-system for forbedret gåfunksjon. Støvelen har Alpine premounted ISO 5355-såle som sikrer god utløsning fra alpinbindinger og fungerer til de fleste alpinbindinger. Skallet består av holdbar og motstandsdyktig polyuretan, så skoen tåler fall og støt. På innsiden gjør My Custom Fit comfort-teknologien at skoen tilpasser seg foten bra etter oppvarming.
  • Skipresisjon og gåkomfort sikrer en bra dag på fjellet.
  • Vekt på 1,6 kg gjør skoen til en av de letteste i sin klasse.
  • Hike and ride-system forbedrer gåfunksjonen.
  • Lettvektskall og liner gjør at du varer lengre.
  • Enkelt strammesystem for rask tilpasning.
  • Sko for alpinbakken og toppturer med rammebinding.

Kundomtaler

Salomon QST Access 80 herre

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.