Platou Sport
MENU

Platou 100 år - drikkeflasker til 100 kroner

PLATOU 100 ÅR
VI FEIRER MED DRIKKEFLASKER TIL 100 KRONER

Som mange av dere har fått med dere så feirer Platou 100 år i år, og i den forbindelse så har vi nå ute våre jubileums flasker til kun 100 kroner. Disse flaskene er svært populære blant våre kunder blandt annet for deres solide styrke og anvendelighet. LIMITED EDITION!

Nalgene er produsenten på disse flaskene, som faktisk tåler det aller aller aller meste. 1 liter er disse lette, nærmest uknuselige og miljøvennlige flaskene som er laget i tritan. De er solgt over hele verden og kan brukes til alt; Skole, trening, jobb, fjelltur, polferd osv.

1 liters drikkeflaske med vid åpning og målestreker. Flasken er produsert i robust materiale for å tåle en trøkk, setter ikke smak eller lukt, tåler ekstreme temperaturer og kan vaskes i oppvaskmaskin (må ikke ligge mot varme-element). Korken er festet til flasken slik at den ikke kan rotes bort, ei heller pakninger som kan forsvinne. 

Solid drikkeflaske, perfekt når man vil ha mindre å bære med seg. Den store åpningen er svært praktisk med tanke på rengjøring, det er lett å fylle på isbiter om sommeren og den fryser ikke like lett på vinteren. 
  • Volum flaske: 1 liter / 1000 ml
  • Stor drikkeåpning, lett rengjøring
  • Materiale: Everyday™ Tritan™ (BPA- free)

Denne flasken er laget i begrenset opplag, så sikre deg din i dag!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.