Hjem » Nyheter fra Douchebags – våren 22

Nyheter fra Douchebags – våren 22

Vårens nyheter fra DB (Douchebags) er på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp på nett eller klikk&hent i en av våre 6 butikker.

DB ble grunnlagt i 2012 av den svenske freeski-legenden Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas, og har etablert seg som et globalt anerkjent merke – og vunnet flere velkjente priser for både design og funksjonalitet.

Basert på deres røtter i actionsportmiljøet, har de smeltet sammen en urban og aktiv livsstil for å utfordre den tradisjonelle tilnærmingen til bagasje.

Deres oppdrag er å gjøre bedre reiser gjennom smartere reiseutstyr. De ønsker at folk skal kunne reise slik de vil, og samtidig ta med det de trenger.

De utvikler reiseutstyr for både lange og korte turer – for de lidenskapelige menneskene som reiser verden rundt på jakt etter eventyr.

Vårens nyheter 2022

Nå er vårens nyheter på plass i våre butikker og i vår nettbutikk. Kjøp direkte på nettbutikken eller klikk&hent i en av våre 6 butikker. I vår nettbutikk har vi rask levering & gratis frakt på ordrer over 1300,- (med unntak av ski/staver)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Handlekurv