Platou Sport
MENU

Nyåpning av Platou Torshov - torsdag 16. november!

Torshov Sport skifter navn til Platou Torshov! Og tilbudene er mange for deg som digger ski og friluft...

Torshov Sport i Vogts gate 47 skifter navn til Platou. Samme gjengen, men med nyoppusset butikk og enda bedre utvalg innen ski, alpinracing og fjellsport.

I tillegg til 20 % rabatt på hele butikken - får du noen ekstra gode tilbud! Tilbudene gjelder fra torsdag 16. november kl 10 til lørdag 18. november. Se under for hva som venter deg...dette er bare litt av våre utvalgte tilbud. Vi har MYE mer!

Og en liten bonus - Henrik Kristoffersen, Lasse Kjus, Kaj Zackrisson og flere andre skikjendiser har meldt sin ankomst. Selfier, autografer og gode tips til valg av utstyr har de lovet… pluss god stemning! Mer info under om tidspunkt.

Mrk: Denne gangen gjelder tilbudene kun i butikk og ikke på nett, men vi holder åpent til kl 20 på åpningsdagen.

Velkommen til nyåpning av Platou Toshov!

Årets kolleksjon fra Phenix -25%

Phenix alpinbekledning har vært alpinlandslagets valg helt siden Åmot og Kjus sin storhetstid. Imponerende, nærmest uslitelig, japansk kvalitet, med silkestrøken finish og god passform. Henrik Kristoffersen kommer rett fra årets første pallplassering til Torhov. Du møter han i vår nye Phenix-avdeling fra kl 17:30 til 18:30.

KASK alpinstrømper

Her benyttes den perfekte kombinasjonen av Merinoull, polyamid og elastan. Dette gir en varm, slitesterk og komfortabel strømpe. Og ikke minst, sokkene sitter godt på foten hele dagen.
Skiproffen Kaj Zackrisson dukker opp på åpningdagen mellom kl 12-15 for å overbevise deg!

Atomic Redster Edge GS m/XT 12 binding

Den perfekte skien for deg som liker å kjøre raske og fine svinger i bakken. Skiene er responsive og meget presise Skiene kommer med XT 12 bindinger som er orientert mot racing og gir deg kraften og stabiliteten du trenger.

4999,-

DOUCHEBAG SLIM JIM

Smarte studenthjerner med hjelp fra Jon Olson har utviklet verdens letteste skibag på hjul. Bagen kan justeres til akkurat den lengden du trenger for utstyret du reiser med, og gir en perfekt passform slik at bagen er avstivet i lengderetningen. Den kan derfor også rulles sammen ved lagring. Rommer et par alpinski eller flere par langrennski.

899,-

DYNASTAR CHAM 2.0 87

En allsidig og leken freerideski fra Dynastar utviklet i frikjørings-hovedstaden Chamonix. Stabil nok til å kjøre sorte løyper og lett nok til å gå toppturer. Med taper i tupp og tail flyter skiene godt selv på gode pudderdager samtidig som skiene sitter godt på hardt føre. 172/184 cm for herre og 152/159 cm for dame.

Sweet partikjøp 30 - 50 %

Over hundre hjelmer til priser vi vet dere vil like. Vi har fulgt Sweet fra starten og det er helt utrolig hva gutta fra Trysil har fått til. Eksportandelen har tatt fart de siste årene og Sweet er nå større på utsiden av Norge. Med andre ord en internasjonal merkevare. Vi har modeller både for barn, frikjørere og racingløpere...

PIEPS DPS skredsett

Skredsett er obligatorisk for skifolket og det fi nnes etter hvert mange alternativer på markedet. Pieps er fortsatt i tet, mye av årsaken er enkel bruk og mer nøyaktig. Skredsettet inneholder Pieps sin nye treantenners fulldigitale skredsøker med markeringsfunksjon, aluminium spade og søkestang.

2999,-

OSPREY KAMBER / KRESTA skisekk

Sekk kan Osprey og de er best i klassen. Også når det dreier seg om skisekker. Denne modellen bygger på den kjente Kode-versjonen. Nå er den mer raffi nert og egen modell tilpasset for dame (Kresta). Sekken sitter tett på ryggen, gode feste og bæremuligheter for ski. Enkel tilkomst også når ski er festet. Muligheter for drikkesystem.

999,-

NORRØNA BITIHORN LIGHTWEIGHT turbukse

Ny og forbedret modell som er seilt opp som vår mest solgte turbukse . Buksen tåler også en lett regnbyge, men betegnes ikke som vanntett. Vi liker spesielt godt detaljene med glidelås og ankelstramming som kan gjøre buksen tettsittende rundt leggen. Nå til halve prisen!

749,-

OAKLEY LINE MINER

Oakley Line Miner er laget for å få et så vidt utsyn som mulig, glasset kommer nærmere ansiktet og dermed får du et bedre synsfelt. Aller farger og glasstyper til samme prisen denne gangen...

999,-

ACLIMA hoodie zip

En videreutvikling av hettegenseren som passer perfekt for de som er i høy aktivitet der man tidvis svetter mye som f.eks toppturer. Med glidelåsen på brystet kan man raskt bli kvitt overskuddsvarme, og lukke når man blir kaldere. Produktet har i tillegg glidelåser på varmelommen slik at man kan oppbevare eksempelvis telefon nær kroppen så ikke batteriet blir utladet like raskt.

599,-

ARC'TERYX ATOM LT hoody

Vår klare bestselger fra Arc’teryx og ikke minst mange av våre ansattes favorittplagg. Årsaken er nok at jakken kan brukes året rundt, den er komfortabel og ikke minst- den ser tøff ut.

1399,-

Kjus alpinbekledning 20-50%

Årest nyheter fra Kjus er ankommet. Flott og dyrt, med en elegant passform som vi vet flere av dere liker. Vi har også et parti fra fjoårets kolleksjon som vi selger til halve prisen.... Og er du heldig får du hjelp av Lasse Kjus. For han har også meldt sin ankomst på åpningsdagen og er klar for litt butikkjobbing!

SWEET ROOSTER DISCESA RS LE

Aksel Lund Svindal tok etter hvert også valget. Det handlet ikke om en feit sponsorkontrakt, det handlet om performance for verdens raskeste og beste skikjører. Og flere følger etter. Her har du hjelmen for aktive alpinister. Dyre saker, men nå til under halve prisen

2999,-

KOMPERDELL NATIONAL TEAM

En 18 mm alpinstav for slalåm. Dette er meget lette, stive og solide staver som er laget i aluminium.

499,-

SWIX SONIC R3

Perfekt for toppturer! Todelt teleskopstav i aluminium med Swix Sonic Locking System. Godt grep og håndstropp med hurtigstramming og ekstra polstring.

499,-

Alt fra Swix -30 %

Vi har kanskje en av landets råeste preppeavdelinger for deg som skal kjøre fort på ski. Nå har Swix vært og fylt på med enda flere godsaker, for deg som skal ha god gli eller skarpe kanter.. Samme tilbudet gjelder på Swix-bekledning!

SWEET IGNITER LE

Hjelmen som passer nesten alle hoder... Den er lett og passer perfekt til alt fra park og pudder til topptur. Avtagbare øreklaffer. Occigrip sikrer perfekt passform. Nå til halve prisen...

999,-

KOMPERDELL AIRSHOCK FLEX 2. vest

Dette er en meget lett og behagelig ryggbeskytter som tilpasser seg ryggens form og krumning for at du skal ikke skal legge merke til den mens du kjører.

999,-

SALOMON GHOST FS 80

Vår "problemløser", denne støvel passer de fleste og er laget med demping i støvelen for å gi enda bedre komfort. Innerstøvelen er selvsagt formbar.

1499,-

RAB MICROLIGHT dunjakker - 30%

”State og the art” innen dunjakkeverdenen kommer fra Rab. De benytter seg av Europeisk gåsedun av beste kvalitet, kombinert med passform og detaljer som funker. Prøv på og du forstår hvorfor. Så lett. Så varm. Microlight- jakken har vi i flere farger både for dame og herre. Og du får den også uten hette.

DEVOLD undertøy - 30 %

I mer enn 160 år har Devold utviklet ullprodukter med uslåelig komfort, kvalitet og beskyttelse. Vi har et bredt utvalg til alle aktivietter.

PATAGONIA NANO-AIR® hoody

Nano-Air produktene er et gjennombrudd hva gjelder isolasjon opp mot pusteegenskaper. Du kan "put it on and leave it on" når du varierer mellom å stoppe og være i bevegelse på kalde dager. Her får du kvalitetene til fleece, soft shell og ytterjakke i samme jakken.

1499,-

Alle Exped liggerunderlag - 30 %

Sveitsiske Exped lager fantastiske liggeunderlag - dette er oppblåsbare underlag fylt med dun
eller fiber. Yttermaterialet er teksturisert og honeycomb-vevd noe som gir en antiskli overfl ate.

POC POCITO JR. VEST

Dette er en ryggbeskytter som sitter så godt at du glemmer at du har den på. Spesiallaget for barn slik at den sitter godt og er komfortabel.

699,-

ENERGIAPURA JR. fartsdress

Fartsdress i bielastisk materiale. Den er meget aerodynamisk og leveres uten padding slik at man heller kan bruke individuell beskyttelse etter eget ønske. Dressen er vindtett. Denne fartsdressen nupper ikke!

1999,-

You may only place related posts on posts.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.