Platou Sport
MENU
Kampanje
Kun nettpris
favorite_borderLegg til favoritter

ArcTeryx ArcTeryx Zeta LT Pant herre Black XL/XXL

Vanlig pris 3 299,-

Special Price 2 309,30

Varekode: 896942
Lett, pakkvennlig, svært allsidig bukse for fotturisme, med behagelig vanntett og pustende beskyttelse fra et GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/1300 (ikke ski)

  • check_circle 14 dagers bytterett

Detaljer

Zeta LT gir langvarig vanntett, vindtett, pustende beskyttelse i en pakkvennlig, allsidig, særdeles behagelig bukse laget av N40p-X 3L GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden. Materialet er lett, komprimerbart, og gir langvarig, svært pustende ytelse med en innsideteknologi som gjør stoffet særdeles smidig, støyfritt, mykt og behagelig. I nedre del av beina, ankelen og kanten er det brukt robust N150p-X 3L GORE-TEX®-stoff med trikotteknologi for beskyttelse mot slitasje, hull og rifter. Zeta LT Pant bruker funksjonelle formsydde ledd i knærne og seteområdet, og kilestykker i skrittet som gir suveren bevegelsesfrihet både under lett klatring eller når man beveger seg gjennom skiftende terreng i dårlig vær. Arc’teryx’ passform Trim fit holder buksen nær kroppen slik at stoffet puster bedre, men har likevel plass til lette lag under. Buksekanten kan reguleres så den sitter godt over støvler, og en lissekrok gjør at den kan festes slik at man ikke trenger gamasjer. WaterTight™-glidelåser i sidene i ¾ lengde gjør buksen enkel å ta på og av over støvler, og kan åpnes for rask ventilasjon. Den tynne webbinglukningen i livet er behagelig under et hoftebelte.
Patentsøkt 3-lags GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden gir beskyttelse med usedvanlig god komfort. Det velprøvde tokomponentsystemet GORE-TEX®-membran lamineres til et ekstremt tynt rundstrikket materiale med høy tetthet. Dette gir et smidig, holdbart laminat med mindre volum som puster bedre og har lavere vekt enn tidligere konstruksjoner. Den myke, glatte overflaten til det rundstrikkede materialet er behagelig mot huden, støyfri, og gjør at buksen enkelt glir på og av over andre plagg. GORE-TEX® med innsideteknologien C-KNIT er mindre utsatt for å hekte seg fast og få flekker. Tørkes umiddelbart etter vask. N150p-X GORE-TEX®-tekstil med 3L trikotteknologi. N40p-X 3L GORE-TEX®-stoff med GORE® C-KNIT™-teknologi på innsiden.
  • God allsidig skallbukse med ekstra komfortabel innside ved hjelp av C-KNIT teknologi
  • Vanntett og pustende
  • Lettvekt 330g M
  • Toveis WaterTight™ glidelåser i 3/4 lengde på ben
  • Slitesterkt N150p-X 3L GORE-TEX®-stoff med trikotteknologi forsterker ankelen

Kundomtaler

ArcTeryx Zeta LT Pant herre Black XL/XXL

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.