Platou Sport
MENU

Retur og bytte

Dersom varen(e) du har bestilt ikke skulle passe eller at du rett og slett har ombestemt deg, har du anledning til å returnere varen til oss innen 14 dager etter du hentet pakken på posten. Hvis du ikke klarer å få pakken levert hos oss innen 14 dager etter at du hentet denne på posten MÅ du sendes oss en epost (nettbutikk@platousport.com) med ordrenummeret og at du ønsker å benytte deg av angreretten.

For at angreretten skal være gyldig MÅ returskjema være vedlagt, og ferdig utfylt med ordrenummer. Angrerett skjema ble sendt til deg sammen med ordrebekreftelsen, men du kan laste ned rett under her. Fyll ut hvilke produkter du returnerer, årsaken til det og hva du ønsker (retur, reklamasjon, bytte).

 

Regler for retur og bytte

For å kunne returnere / bytte ett produkt må følgende være oppfylt:

  • Alle merkelapper være på
  • Varen(e) må være ubrukt
  • Originalemballasjen må være intakt
  • Alt tilbehør må medfølge
  • Det må ikke teipes, skrives eller lignende på originalemballasjen

 

Om produktet er returnert i uforsvarlig stand og utenom regler nevnt over har vi rett til å nekte refusjon. Husk at vi skal selge varen på nytt og derfor er det viktig for oss at vi får tilbake varen slik den ble levert.

Du må selv dekke frakt for retur / bytte. Ved bytte dekker vi porto for tilbakesendelse av vare til deg. Pakken kan sendes til:

Platou Bergen Nettbutikk
Småstrandgaten 8
5014 Bergen

KJØP RETURSEDDEL HER: (Sendes på epost)

OFTE STILTE SPØRSMÅL OM RETUR

Kan jeg bytte vare i butikk?

Ja det kan du, såfremt butikken har varen inne / i sitt sortiment. Husk å ta med ordrebekreftelse / faktura.

Om butikken ikke har varen inne kan du levere retur i butikken, og be nettbutikken gjøre krediteringen / bytte av vare. Da fyller du ut returskjema.

Kan jeg returnere ordre (angrerett) i butikk?

Ja det kan du. Husk å ta med ordrebekreftelse / faktura og fyll ut returskjema.

Jeg mangler faktura, kan dere sende på nytt?

Du kan selv hente faktura ved å logge deg inn på "min side" på klarna.no

Bytte – prisforskjell

På grunn av Klarna sine sikkerhetstiltak for deg som forbruker, er det dessverre ikke anledning til å bytte til ett dyrere produkt. Da må du angre kjøpet og bestille på nytt.

 

Retur og bytte i våre butikker

Du kan også returene varen(e) til en av våre butikker i Bergen, Ålesund, Madla, Molde eller Sandnes. Butikken vil da ta i mot varen og gi beskjed til nettbutikk at ordre er returnert og nettbutikk kan da foreta tilbakebetalingen. Du har også anledning til å bytte vare i en av våre butikker. Ta kontakt med butikkbetjeningen for mer informasjon. For å benytte deg av vårt tilbud i butikk må kjøpsbevis framvises (kvittering, faktura eller ordrebekreftelse).

 

Tilbakebetaling av retur / reklamasjon

Om du har betalt med kort vil Klarna refundere deg beløpet tilbake til ditt kort. Om du har betalt med faktura vil klarna betale deg tilbake til konto som du betalte faktura.

Om du har bestilt med faktura, men ikke betalt så vil faktura strykes først når retur er godkjent. Du er selv ansvarlig for faktura fram til kreditering skjer i henhold til våre tidsfrister. Om du ikke har betalt faktura, anbefaler vi at du logger den inn på «min side» på klarna.no og velger «en måneds gratis utsettelse» på din faktura. Da vil uansett ikke renter og gebyr påløpe.

Om du sender tilbake deler av din ordre bruker du fortsatt tilsendt faktura og endrer selv beløpet. Betalingsfrist, kid og kontonummer endre ikke. Du er selv ansvarlig for å opprettholde betalingsfristen.

Platou sport vil kreditere din ordre innen 14 dager etter vi har mottatt dine varer.

 

Varer som ikke kan returneres

Om du sender tilbake varer som ikke kan returneres / byttes slik nevnt i reglene over – godkjennes ikke returen. Vi sender eventuelt da tilbake varen til deg, og fakturerer deg for frakt (99,-)

 

Reklamasjon av varer

Om du skulle være så uheldig å motta en defekt vare, så kontakter du vårt kundesenter på nettbutikk@platousport.com så fort som mulig, og helst innen 14 dager. Send gjerne med bilder av produktet, da det blir lettere for oss å avgjøre reklamasjonsomfanget. Vi vil da sende deg en retur etikett på epost som du kan fraktfritt kan sende returen tilbake til oss.

Om du skulle velge å sende varen tilbake til oss uten å motta denne returetiketten, vil vi ikke refunderte utlagt porto.
Platou Sport dekker kun fraktkostnadene ved godkjent reklamasjon. Dersom reklamasjonen blir avvist må du selv dekke fraktkostnadene.

I noen tilfeller må vi sende produktet til leverandør for undersøkelse. Før reklamasjon er godkjent er du selv ansvarlig for at faktura blir betalt. Platou Sport dekker ikke renter og gebyrer i påvente av at reklamasjon skal bli godkjent.

 

Reklamasjon i butikk

Du har også mulighet til å reklamere produktet kjøpt i vår nettbutikk i en av våre butikker i Bergen, Ålesund, Madla, Molde eller Sandnes. Butikkpersonalet vil her da vurdere reklamasjonen, evt sende produkt inn til leverandør. Du kan få ut nytt produkt, eller bytte til tilsvarende produkt i butikk, men ønsker du å heve kjøpet må dette gjøres gjennom nettbutikken. Butikken ordrer dette for deg, og tilbakebetaling vil skje fra nettbutikk som nevnt over. Samme regler med faktura gjelder som over.

 

Hvor sender jeg varene

Om du ønsker å benytte retur / bytterett så sender du varene til

Platou Bergen nettbutikk
Småstrandgaten 8,
5014 Bergen

For reklamasjoner anbefaler vi deg å kontakte vårt kundesenter, for å motta returetikett. Ellers gjelder samme adresse som over.


Noen bestselgere:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.