Platou Sport
MENU
unisex
favorite_borderLegg til favoritter

Osprey Osprey Daylite Sling (Wave Blue)

450,-
Varekode: 1077114
Sleng Daylite Sling over skulderen og gå til butikken, på skolen eller på en liten fottur. Uansett hvor du skal, er dette en smekker løsning for å bære med deg det mest nødvendige på en enkel og trygg måte.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Sleng Daylite Sling over skulderen og gå til butikken, på skolen eller på en liten fottur. Uansett hvor du skal, er dette en smekker løsning for å bære med deg det mest nødvendige på en enkel og trygg måte. Med pustende og mykt materiale i spacernetting og en enkelt anatomisk formet skulderrem som er behagelig mot huden. En frontlomme i netting med glidelås gir lett tilgang til mindre gjenstander, mens hoveddelen har organiseringslommer og en nøkkelholder. Laget med bluesign®-godkjente resirkulerte stoffer av høy kvalitet, GRS-sertifisert resirkulert nylon og PFC-fri DWR-impregnering.

Allsidig
Daylite-serien passer for et bredt spekter av aktiviteter, fra dagsturer i skogen i nærområdet til festivaler, gårdsmarkeder og verdensomspennende reiser.

Bærekraftige Materialer
Hoveddelen er laget med bluesign®-godkjente stoffer, GRS-sertifisert resirkulert polyester og PFC-fri DWR – en bærekraftig og holdbar konstruksjon som tåler mange års bruk.

Kundomtaler

Osprey Daylite Sling (Wave Blue)

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.