Platou Sport
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Kokatal Kokatat Aries Padlevest Rød

1 399,-
Varekode: 102516
Kokatat Aries tilbyr padlere det ultimate innen komfort, sikkerhet og verdi for pengene. Den lave profilen gir ubegrenset bevegelsesfrihet, ideell for havpadling, mens den høye ryggen med tynne skuminnsatser passer godt mot seteryggene til de fleste rekreasjons- og sit-on-top kajakker. Glidelås foran som gjør vesten enkel og ta på og av. Romslig oppbevaringslomme med glidelås.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Kokatat Aries tilbyr fritidspadlere det ultimate innen komfort, sikkerhet og verdi for pengene. Den lave profilen gir ubegrenset bevegelsesfrihet, ideell for havpadling, mens den høye ryggen med tynne skuminnsatser passer godt mot seteryggene til de fleste rekreasjons- og sit-on-top kajakker.

Valg av størrelse:

 

Brystmål

Vekt

XS/S

81-97 cm

41-68 kg

M/L

102-117 cm

58-91 kg

XL/XXL

122-140 cm

81-118 kg

For å finne ut hvilken størrelse som passer best, anbefaler vi at du tar et mål rundt brystet med lagene du vil ha på deg under redningsvesten.

Kokatat produseres nydelige padlevester. Denne modellen er ikke noe unntak. Kokatat Aries er laget og beregnet padling, seiling, og vannsport der kravet til komfort og bevegelsesfrihet er stort.

 Dette er valget for deg som vil ha en padlevest som du nesten ikke merker at du har på deg. Allikevel har denne vesten oppdrift i massevis. Opptil 75Newton oppdrift gir deg meget god sikkerhet på sjøen. Vesten har en lav profil, noe som gjør at du får god bevegelsesfrihet når du padler kajakken.

Vesten har en kroppsnær passform med gode justeringsmuligheter slik at den sitter godt på kroppen. Kokatat Aries er kort og godt en meget fin padlevest.

Kundomtaler

Kokatat Aries Padlevest Rød

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.