Platou Sport
MENU
dame
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W's Motion Pants (baremark green) softshellbukse dame

2 000,-
Varekode: 1499106
Allsidig, lett softshellbukse til bruk hele året. Perfekt til vandring, langrenn, fjellsport eller enhver annen aktivitet.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Disse produktene kan også være interessante:

Detaljer

"En sann Houdiniklassiker. Motion Pants er en bukse du kan bruke året rundt, og som passer til alt fra turgåing til skøyter eller fjellsport. Stoffet, et softshell i ett lag, er vind- og vannavvisende, mykt, stretchy og veldig slitesterkt. Motion Pant har vært i vår kolleksjon i nesten ti år, og de har blitt testet under de mest krevende forhold. Den smale passformen, minimalistiske designen og det balanserte materialet gjør dem til et sant multiverktøy, og vi mener det er hovedgrunnen til hvorfor så mange av våre kunder elsker dem. De funker like bra til vandring og fjellsport på sommeren som til langrenn eller skøyter på vinteren. Stoffet er et ett-lags softshell som heter Eco Circle® Motion Comfortshell™. Det er laget av 41 % resirkulert og fullstendig resirkulerbar polyester. Det har en glatt, slitesterk utside og en myk og digg innside. Det er vind- og vannavvisende, men puster allikevel godt. Hvis du ser etter et par bukser du kan bruke til utendørsaktiviteter året rundt, er Motion Pants midt i blinken. De er også fullstendig resirkulerbare, så når de er fullstendig utslitt (det er mange år til!), ber vi om at du returnerer dem til oss. Vi har returbokser i alle våre butikker, samt hos mange forhandlere. "
"Smal passform Vind- og vannavvisende Pustende Myk og stretchy Fluorkarbonfri impregnering Beltehemper Side- og baklommer med glidelås Justerbar nederst på bena Strammesnor nederst på bena Laget av 42% resirkulerte fibre Fullstendig resirkulerbar"

Kundomtaler

Houdini W's Motion Pants (baremark green) softshellbukse dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.