Platou Sport
MENU
Nyhet!
dame
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W´S Moonwalk Jacket bucket blue dame

3 200,-
Varekode: 1637419
Lett og pustende isolasjonsjakke til høyhastighetsaktiviteter, fôret med Primaloft®. Vindtette paneler gir ekstra værbeskyttelse.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Lett og pustende isolasjonsjakke til damer. Laget for aktiviteter med høy fart, fôret med Primaloft® Gold Active+. Paneler i et sterkt ripstopstoff gir ekstra beskyttelse mot vind og vann. "Hva gjør den spesiell?Womens Moonwalk jacket er laget for i gi ekstra varme og komfort under raske aktiviteter til fjells. Balansen mellom lett, pustende stoff over ryggen og på armene i kombinasjon med det værbeskyttende ripstopstoffet over bryst og skuldre, gir et plagg som kan brukes både som et mellomlag og som et ytterlag. Det er det ultimate plagget når du behøver varme, men ikke ønsker å kompromittere på pusteegenskapene.Hvordan funker det?Womens Moonwalk Jacket er laget i en lett, varm og ekstremt komfortabel kombinasjon av stoffer. Jakken er fôret med Primaloft® Gold Active+, den beste syntetiske isolasjonen på markedet med et supert varme-til-vekt forhold, god pakkbarhet og evnen til å holde deg varm selv om det blir vått. Yttersiden er en kombinasjon av to materialer; Spinner Ripstop over bryst og skuldre er et lett, slitesterkt stoff som effektivt stopper vind. C9 Ripstop som dekker ryggen og armene, er et lett, mykt og svært pustende stoff som effektivt trasnsporterer overskuddsvarme og fukt vekk fra kroppen. Beskyttelse og god pusting der du trenger det. Det er konseptet bak Womens Moonwalk Jacket.Hva skal jeg bruke den til?Womens Moonwalk Jacket er et svært allsidig plagg som kan brukes i mange situasjoner og klima, men den funker aller best til høyhastighetsaktiviteter i kaldt vær. Topptur, fjellsport, langrenn, snowboard. Bruker du den som base, har du et perfekt plagg til aktiviteter der du trenger varme, men også god pusting. Du kan også bruke den som en isolasjonsjakke under en skalljakke eller vinterkåpe.Dette plagget er resirkulerbart, og vi ber deg om at du returnerer det til Houdini når det er fullstendig slitt ut. Vi kan resirkulere materialene og sørge for at ingenting går til spille. "
Fôret med Primaloft® Gold Active+ 40gLett, varm og svært pustendeFluorkarbonfri, vannavstøtende behandlingJusterbar nederst og på hettenHåndlommer med mesh for ventilasjonToveis glidelås i frontResirkulerte og helt resirkulerbare stofferVekt, dame M:: 374 gStoffer laget i Japan og TaiwanFôr laget i KinaPlagg produsert i Latvia
  • Lett, varm og svært pustende
  • Fôret med Primaloft® Gold Active+ 40g
  • Fluorkarbonfri, vannavstøtende behandling
  • Justerbar nederst og på hetten
  • Toveis glidelås i front
  • Resirkulerte og helt resirkulerbare stoffer

Kundomtaler

Houdini W´S Moonwalk Jacket bucket blue dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.