Platou Sport
MENU
Kampanje
dame
favorite_borderLegg til favoritter

Houdini Houdini W's Daybreak Shorts (blue illusion) dame

Vanlig pris 1 300,-

Special Price 650,-

Varekode: 1499126
Allsidig shorts i et lett, stretchy og slitesterkt ripstop-stoff. Perfekt til klatring, vandring, sykling eller andre utendørsaktiviteter.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Disse produktene kan også være interessante:

Detaljer

"Allsidig shorts til utendørsbruk, med den perfekte balansen mellom tøffhet og komfort. Daybreak shorts er lette og stretchy, men også veldig slitesterke. Ripstop-stoffet tåler år med klatring, sykling og vandring. Houdinis designavdeling prøver alltid å lage plagg med en følelse av ekstra komfort. Daybreak shorts er vår versjon av den klassiske arbeidsshortsen. Men selv om de har den samme slitestyrken og designen, er stoffet mye lettere og mykere enn hva man skulle tro. De er også designet med vårt Made to Move-konsept for full bevegelsesfrihet. Stoffet, Prime Ripstop™, spiller en avgjørende rolle når det kommer til komforten. Det er et lett, mykt og stretchy stoff som vil vare i mange år, til tross for hard bruk. Det er laget av 38 % resirkulert og fullt resirkulerbar polyester. Shortsen har to lommer med glidelås og en åpen baklomme. Vi kan anbefale Daybreak Shorts hvis du er på jakt etter et par tøffe shorts du kan bruke til alt fra buldring til ukeslange vandringer. Når shortsen til slutt slites ut, ber vi om at du returerer den til oss så vi kan resirkulere den. Vi har returbokser i alle våre butikker, samt hos mange forhandlere. På denne måten kan vi minimere mengden avfall og bruke råmaterialet til å lage nye plagg. "
"Normal passform Lett og stretchy Slitesterkt stoff Lommer til hendene med glidelås Baklomme Beltehemper Fluorkarbonfri impregnering 38% resirkulerte fibre Fullstendig resirkulerbar"

Kundomtaler

Houdini W's Daybreak Shorts (blue illusion) dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.