Platou Sport
MENU
Nyhet!
herre
favorite_borderLegg til favoritter

Saucony Saucony TRIUMPH 19,M løpesko herre

1 999,-
Varekode: 1633970
Triumph 19 er for løperen som bare mener det beste er bra nok og ønsker en allsidig løpesko med maksimal støtdemping og komfort.
Kun i nettbutikk

Lagerstatus: På lager

  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Disse produktene kan også være interessante:

Detaljer

Den nye Triumph 19 spinner videre på suksessen fra versjon 18 og er vår premiumsko i det nøytrale segmentet. Nytt i denne versjonen er noe mer smidighet i fremfoten og Ny engeenered Mono-Mesh i overdelen. Skoen er for deg som søker maksimal komfort for korte og lange løpeturer. Skoen gir meget god demping, samtidig som den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse. Takket være PWRRUN+ materiale i både toppsålen og mellomsålen får skoen maksimal demping og høy energigjenvinning under hele løpeturen. Sømløs mesh i overdelen for godt hold rundt foten og avrundet såle for dynamisk stegavvikling. TRI-FLEX yttersåle-design gir bedre kontakt og optimal fleksibilitet. Hele mellom- og toppsålen består av vårt gode dempemateriale PWRRUN+ som er lettere, mer støtabsorberende og har høyere energigjenvinning enn tidligere dempematerialer. Kombinasjonen av 8mm. dropp, den spenstige støtdempingen og den tydelige formskjærte hælen på mellomsålen gir en myk og avlastende følelse, med mindre rotasjonskraft fra landing til maksbelastning. Dette gir en bedre løpsfølelse i stegavviklingen. FORMFIT-konstruksjonen skaper god passform og komfort rundt hele foten. For beste innstegskomfort og individuell trykkfordeling, er toppen av mellomsålen blitt formskjært i hæl og fremfot. Overdelen består av ventilerende og sømløs mesh som holder rundt foten på en stabiliserende og bekvem måte.
FORMFIT konstruksjon med godt hold rundt hele foten kombinert med ventilerende og sømløs mesh PWRRUN+ Topsole, sålekonstruksjon for økt energiretur og trykkutjevning. PWRRUN+ mellomsåle for maksimal og varig demping TRI-FLEX yttersåle-design gir bedre kontakt og optimal fleksibilitet Kategori Nøytral/Mengdetrening Dropp 8mm (Hæl: 32,5mm / Forfot: 24,5mm) Vekt dame 272g us8 / herre 309g us9
  • Triumph 19 er en allsidig løpesko med meget bra komfort og maksimal demping.
  • Den er myk og fleksibel med god respons og løpsfølelse.
  • Overdel med sømløs mesh for optimal passform.
  • Avrundet såle for dynamisk stegavvikling.
  • For korte eller lange løpeturer på asfalt og hardt underlag.

Kundomtaler

Saucony TRIUMPH 19,M løpesko herre

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.