Platou Sport
MENU
unisex
favorite_borderLegg til favoritter

Salomon Salomon S/LAB SENSE 8 SG (Racing Red/Black/White) unisex terrengløpesko

1 900,-
Varekode: 1548002
S/Lab Sense 8 Sg fra Salomon er en superlett terrengløpesko med integrert høy sokkeliner, ideell til fjell, sti og hardere underlag.

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

S/Lab Sense 8 Sg fra Salomon er en superlett terrengløpesko med integrert høy sokkeliner, ideell til fjell, sti og hardere underlag. Skoen har vannavvisende sømløs mesh på oversiden, er lett i vekt og responderer godt. Den bidrar til en lett og jevn løpefølelse som gjør denne til en favoritt hos Salomons utøvere. Contagrip® teknologien gir et sikkert fotfeste og et godt grep på underlaget. Litt mykere forfots-demping, sømløs mesh, litt høyere knotter og lettere sko på 8 modellen.

Kundomtaler

Salomon S/LAB SENSE 8 SG (Racing Red/Black/White) unisex terrengløpesko

1 anmeldelse 5 av 5

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

God løpefølelse i en lett terrengsko

09.10.2020
Tettsittende og lett terrengsko med god passform. Smal såle som gir god løpsfølelse. Best i grovt terreng (røff sti / utenfor sti), men har OK demping som også fungerer greit på vei/flat sti, hvor eldre modeller var alt for harde. Sitter godt i gjørme og på våt stein, men våte røtter er glatte (det vil de vel alltid være). NB: det er ikke knotter midt under foten, så skoen er glatt hvis du setter midtfoten på en stein. Spent på holdbarheten til stoffet foran på tuppen, da det er begrenset med forsterkninger. Veldig godt fornøyd med disse!

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.