Platou Sport
MENU
Nyhet!
favorite_borderLegg til favoritter

Mammut Houdini W´S Alto Crew (Green Horizon) dame

2 000,-
Varekode: 1637369
Isolasjonsplagg i helt ntaurlig merinoull og Tencel®. Lett og pustende, perfekt til ski, vandring eller andre utendørs eventyr. 

Lagerstatus: På lager

Eller


Sjekk lagerstatus i butikk
  • check_circle Høy kompetanse

  • check_circle Sikker betaling

  • check_circle Gratis frakt o/ 1300

  • check_circle Gratis retur i butikk

Detaljer

Varm og digg ullgenser til dame. Det tekniske og lette stoffet i merinoull og Tencel® er et utmerket alternativ til syntetisk fleece. " Å lage funksjonelle og allsidige mellomlag har alltid vært Houdinis spesialitet. The Alto Crew er et varmt og digg plagg, laget i en helt naturlig blanding av 60 % merinoull og 40 % Tencel®. Merinoull gir varme og er naturlig lukthemmende. Tencel® er en fiber som er laget av cellulose og som gir stoffet struktur og bedre fukttransport.La denne helt naturlige fleecen holde deg varm på store eventyr og i hverdagslivet. Stoffet har utmerkede isolasjonskvaliteter hvis du har den under en vinterjakke eller et skall når du står på ski eller bedriver andre vinteraktiviteter. Den åpne strukturen i stoffet lar luften sirkulere, noe som gjør at overskuddsvarme slipper ut. Dette er et plagg som er relevant hele året.Vi kan varmt anbefale Alto Crew hvis du ser etter en varm og teknisk genser til alt fra ski til vandring, eller bare som skal holde deg varm på kalde dager.Vær snill å ikke kast dette plagget når det er utslitt. Alto Crew er laget av fornybare og biologisk nedbrytbare fibre. Råmaterialene er verdifulle og kan brukes på nytt gjennom resirkulering eller kompostering. Ta den med til en Houdinibutikk eller en av våre forhandlere som har en returboks."
Avslappet passformMyk, stretchy og varmFøles myk mot hudenSvært pustendeNaturlig lukthemmendeLaget av 60% merinoull 20µm, 40% Tencel®Mulesingfri ull fra Australia og Sør AfrikaEU Ecolabel Tencel® laget i ØsterrikeFornybar, biologisk nedbrytbar og resirkulerbarVekt, dame M: 398 gStoff produsert i SverigePlagg produsert i Latvia
  • Myk, stretchy og varm
  • Avslappet passform
  • Svært pustende
  • Naturlig lukthemmende
  • Laget av 60% merinoull 20µm, 40% Tencel®
  • Fornybar, biologisk nedbrytbar og resirkulerbar

Kundomtaler

Houdini W´S Alto Crew (Green Horizon) dame

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.